امروزه در کشور ما ، مصرف انواع ادویه جات بدلایل خوش طعم کردن غذا و خوش عطر کردن آن ، بسیار زیاد شده است.اکثر آنان تقریبا وارداتی می باشد و مرکز بازار ادویه جات ایران ، در خرید و فروش انواع و اقسام ادویه جات فعالیت می نماید.جهت اطلاع از قیمت ادویه جات و اطلاعات بیشتر ، با ما تماس بگیرید
شماره ی تماس : 09120155387
ادویه هل
هل سبز در جنوب شرق آسیا می روید و دارای خواص چشم گیر و کاربرد های بسیاری در طب سنتی دارد.دارای رایحه ای خوشبو و خوش عطر می باشد که یکی از دلایل محبوبیت آن می باشد.بنا بر آخرین اطلاعات و اخبار ، این ادویه در فرهنگ ایرانیان ” مخصوصا فرهنگ ایرانی کرد ” مقر خود را یافته است بطوری که چای ” همراه با هل” پرطرفدار ترین انواع چای می باشد
این مبلغ دارای خاصیت های مثبتی نظیر : کنترل اختلالات گوارشی ، از بین بردن بوی بد دهان ، کمک به گرفتگی معده ، ضد سرطان ، کمک به درمان اختلالات ادراری ، ضد اسپاسم ، ضد آسم ، بهبود گردش خون ، جلوگیری از استفراغ ، تقویت کننده میل جنسی و … می باشد
زردچوبه
زردچوبه گیاهی است دارای ریشه و ساقه ی گوشتی ” ریزوم ” که ادویه زردچوبه از آسیاب کردن ریزوم آن بدست می آید و بیشترین مصرف آن برای طعم دار کردن و عطر دار کردن غذا استفاده میشود.بعلت دارا بودن انواع ویتامین ها نظیر B12 و ویتامین سی ، کلسیم و فلز ها ، هیچ سمی ندارد و از نداشتن عوارض پس از مصرف را میتوان اطمینان کامل داشت.از این ادویه نیز میتوان چای زردچوبه تهیه کرد و نوشیدن آن خواص جالب و شوکه کننده به شما می دهد.
خواص زردچوبه شامل : ضد سرطان ، کنترل قند خون ، رهایی از افسردگی ، تنظیم گردش خون ، قدرت هضم بالای غذا ، سلامت قلب ، جلوگیری از درد مفاصل ، رفع سوء هاضمه ، از بین بردن گاز معده و التهاب شکم ، بهبود آرتروز ، کمک به درمان بیماری زردی ، از بین بردن کرم روده ، از بین بردن التهاب چشم ، درمان اگزما و …. می باشد.
دارچین
دارچین هم یکی از بهترین و قدرتمندترین ادویه های پرخاصیت در تمام نقاط جهان می باشد که مورد استفاده قرار گرفته است.دارچین ، خاصیت و فواید بسیار زیاد و گسترده ای در زمینه ی طب سنتی دارد که هم در ایران باستان ،و هم رومیان از آن استفاده می نمودند.این گیاه ، رتبه ی اول را در دارا بودن آنتی اکسیدان ها در میان انبوهی از ادویه جات در دنیا می باشد.
خواص دارچین شامل : ضد التهابی ، مفید برای بیماران دیابتی ، مفید برای سلامت مغز ، مبارزه با عفونت ها و ویروس ها ، درمان عفونت قارچی ،کاهش علائم آلرژی ، کنترل بیماری ایدز ” اچ آی وی ” ، جلوگیری از کپک زدگی ، درمان برفک دهان ، جلوگیری از پیشرفت بیماری ام اس ، کاهش اثرات منفی غذا های چرب ، درمان آکنه و جوش و لکه ها ، جلوگیری از عفونت های پوستی و … می باشد.
سماق
درختچه ای است به بلندای 3 الی 4 متر که شاخه های جوان و دمبرگ های آن را مو های ریزی پوشانده است.سماق از جمله مواد خوراکی ضروری در غذا های کشور خاورمیانه است.بیشترین مصرف سماق ، در سالاد خیار ، مرغ یا گوشت کبابی و یا نان است.سماق را قبل از رسیدن برداشت می کنند و برای خشک شدن ،آن را در معرض نور خورشید قرار می دهند.این گیاه از قدیم الایام جایگاه خود را در سفره هفت سین حفظ کرده و در عید نوروز میتوان در سفره خانه هر خانواده ایرانی شاهد بود.
خواص سماق شامل: مفید برای لاغری ، جوان سازی پوست ، درمان کهیر ، مفید برای کبد و جلوگیری از چرب شدن آن ، کاهش چربی خون ، کاهش کلسترول ، درمان اسهال ، درمان معده درد و زخم معده ، کاهش خونریزی در دوران قاعدگی ، درمان هموروئید ، درمان بواسیر ،
منبع : سایت ادویه ایران
- ۰ نظر
- ۳۱ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۸:۴۷