طرز تهیه انواع آبگوشت یخنی
طرز پخت آبگوشت یخنی همدان
آبگوشت یخنی یکی از غذاهای محلی شهرهای ایران است که در هر شهری به یک روشی پخته می شود. در ادامه به 3 روش پخت آن اشاره کرده ایم.
طرز تهیه آبگوشت یخنی همدان :
مواد لازم برای آبگوشت یخنی همدان :
پیاز | 2 عدد |
گوشت | 500 گرم |
لپه | 100 گرم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق سوپخوری |
لیمو عمانی | 5 عدد |
سیب زمینی | 3 عدد |
روغن | به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
آب | به میزان لازم |
طرز تهیه آبگوشت یخنی همدان :
برای تهیه آبگوشت یخنی همدانی، چند ساعت زودتر لپه ها را در آب خیس کنید. سپس پیاز را خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شوند. لپه ها را آبکش کنید و همراه پیازها تفت بدهید، گوشت را هم اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهید و بعد آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا گوشت بپزد، سیب زمینی را هم پس از این که گوشت تان نیم پز شد اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت پخت، رب گوجه فرنگی را در روغن کمی سرخ و به همراه لیموعمانی به آب گوشت اضافه کنید. دارچین را هم می توان در چند دقیقه آخر پخت اضافه کنید صبر کنید تا آبگوشت تان جا بیفتد. این غذا را همچنین می توان با مرغ هم بپزید.
طرز تهیه آبگوشت یخنی نخود شیرازی :
آبگوشت یخنی شیرازی
یخنی نخود شیرازی نوعی آبگوشت شیرازی می باشد که حبوبات آن فقط نخود می باشد و بسیار خوشمزه است و آسان پخته می شود و با نان سرو می شود.
- ۹۹/۰۶/۲۲