مرکز ادویه ایران خرید و فروش انواع ادویه جات

مرکز خرید و فروش بازار ادویه جات ایران فروش انواع ادویه شامل : دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز و...

مرکز ادویه ایران خرید و فروش انواع ادویه جات

مرکز خرید و فروش بازار ادویه جات ایران فروش انواع ادویه شامل : دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز و...

مرکز خرید و فروش بازار ادویه جات ایران فروش انواع ادویه شامل : دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز ، هل سبز ، زنجبیل ، زیره ، سماق ، ادویه کاری ، ....

چهارشنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳ ب.ظ

فروش انواع ترشیجات خانگی

خیار شور و خنک و مستقیم از یخچال یکی از ساده ترین لذت های تابستان است. ترشی سریع نیز یک راه حل درخشان برای حفظ انبوهی از سبزیجات موجود در بازار یا باغ شماست. ترشی سریع به کنسرو یا سبزیجات احتیاج ندارد. از همه بهتر ، شما می توانید این فرمول ساده را برای هر نوع سبزیجات تازه تطبیق دهید. مخلوطی از سرکه و ادویه را امتحان کنید تا یک ترشی کاملاً سفارشی داشته باشید.
ترشی سریع چیست؟
ترشی سریع به عنوان ترشی یخچال نیز شناخته می شود. آنها به سادگی سبزیجاتی هستند که در محلول سرکه ، آب و نمک (گاهی اوقات شکر) ترشی قرار می گیرند و در یخچال نگهداری می شوند. ترشی های سریع عطر و طعم عمیقی را که ترشی های تخمیر شده ایجاد نمی کنند ، اما فقط قبل از لذت بردن از آنها فقط چند روز در آب نمک نیاز دارند. ترشی های سریع نیز در یخچال نیازی به کنسرو ندارند.
تصویر محصول: شیشه های ماسون دهان توپی
شیشه های ماسون دهان پهن توپ
اصول را دریافت کنید: ساده ترین ترشی یخچال

ترشی بهتر است با سبزیجات فوق العاده تازه انجام شود. نمونه های کمی کبود را برای سوپ یا انواع دیگر نگهداری ذخیره کنید. تقریباً هر سبزی را می توان ترشی کرد و شکلی که ترشی را انتخاب می کنید کاملاً به خود شما بستگی دارد. به عنوان مثال ، هویج را می توان پوست کنده و به صورت چوب کبریت یا سکه خرد کرد. گوجه گیلاس بهتر است به طور کامل حفظ شود. سبزیجات سبز مانند لوبیا سبز یا مارچوبه را می توان به مدت دو تا سه دقیقه در آب جوش قرار داد و سپس در حمام یخ شوک داد تا رنگ آنها حفظ شود ، اما این مرحله کاملا اختیاری است.


به دست آوردن بافت بهتر: 5 روش برای ترجیح دادن بافت بهتر
آماده سازی سبزیجات برای ترشی
برش نازک: خیار ، کدو حلوایی تابستانی ، زنجبیل ، پیاز قرمز
به نیزه برش دهید: هویج ، خیار
پوست: هویج
سفید: لوبیا سبز (اختیاری است ، اما به حفظ رنگ آنها کمک می کند)
مبانی آب نمک
برای ترشی های سریع ، یک نمک اساسی قسمت های مساوی سرکه و آب است ، اما می توانید نسبت را به دلخواه تنظیم کنید. هر سرکه اساسی بازی است - سرکه سفید ، سیب سیب ، شراب سفید و سرکه برنج همه به خوبی کار می کنند. می توانید از این سرکه ها به تنهایی یا به صورت ترکیبی استفاده کنید. سرکه های پیر یا غلیظ مانند سرکه بالزامیک یا مالت را برای ترشی پاک کنید.

بیشتر بیاموزید: 5 سرکه ضروری برای انبار شما

ارسال تصویر
(اعتبار تصویر: جف رافمن)
طعم های ترشی سفارشی
راز یک ترشی واقعاً بی نظیر و خوش طعم در ادویه هایی است که به آب نمک اضافه می کنید. ترشی شوید چیزی بیش از خیارهای طعم دار سیر ، دانه شوید و پوسته های فلفل قرمز نیست. هویج وقتی ترشی با گشنیز ، زنجبیل ، زردچوبه و آویشن ترشی می شود ، عجیب تر می شود. سایر ترکیبات کلاسیک شامل لوبیا سبز با سیر و شوید تازه ، گوجه گیلاسی با دانه های فلفل سیاه و سیر و کدو با پیاز و سیر است.

یک دستورالعمل تهیه کنید: طرز تهیه ترشی شوید

طعم دهنده ترشی سریع
گیاهان تازه: شوید ، آویشن ، پونه کوهی و رزماری به خوبی نگه می دارند
گیاهان خشک: آویشن ، شوید ، رزماری ، پونه کوهی ، یا مژورام
حبه های سیر: برای عطر و طعم سیر ملایم خرد شده ، یا برای داشتن طعم سیر قوی تر بریده شده
زنجبیل تازه: پوست کنده و نازک برش خورده
ادویه کامل: دانه خردل ، گشنیز ، دانه های فلفل ، پوسته فلفل قرمز


شیشه ها را آماده کنید. 2 شیشه ، درپوش و حلقه های حلقه ای دهان گشاد را در آب گرم و صابون بشویید و خوب بشویید. کنار بگذارید تا خشک شود ، یا کاملاً با دست خشک شود.

زمان دقیق
20 دقیقه

زمان پخت
5 دقیقه

نمایش تغذیه
عناصر
1 پوند سبزیجات تازه ، مانند خیار ، هویج ، لوبیا سبز ، کدو حلوایی یا گوجه فرنگی گیلاس
2 شاخه گیاهان تازه مانند آویشن ، شوید یا رزماری (اختیاری)
1 تا 2 قاشق چای خوری ادویه کامل ، مانند دانه های فلفل سیاه ، گشنیز یا دانه خردل (اختیاری)
1 قاشق چایخوری گیاهان خشک یا ادویه جات ترشی جات (اختیاری)
2 حبه سیر ، خرد شده یا برش خورده (اختیاری)
1 فنجان سرکه ، مانند سفید ، سیب سیب یا برنج
1 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری نمک کوشر ، یا 2 قاشق چای خوری نمک ترشی
1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز (اختیاری)
تجهیزات
چاقو و تخته برش سرآشپز
2 شیشه پینت دهان گشاد و درب دار
قیف کنسرو (اختیاری)
دستورالعمل ها
شیشه ها را آماده کنید. 2 شیشه ، درپوش و حلقه های حلقه ای دهان گشاد را در آب گرم و صابون بشویید و خوب بشویید. کنار بگذارید تا خشک شود ، یا کاملاً با دست خشک شود.
سبزیجات را آماده کنید. سبزیجات را بشویید و خشک کنید. هویج ها را پوست بگیرید. انتهای لوبیا را اصلاح کنید. سبزیجات را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید.
طعم دهنده ها را اضافه کنید. گیاهان ، ادویه ها یا سیرهایی را که استفاده می کنید بین شیشه ها تقسیم کنید.
سبزیجات را اضافه کنید. سبزیجات را درون شیشه ها بسته بندی کنید و اطمینان حاصل کنید که از لبه شیشه تا بالای سبزیجات 1/2 اینچ فضای خالی داشته باشید. بسته بندی آنها را تا جایی که می توانید بدون سر و صدا انجام دهید.
آب نمک درست کنید. سرکه ، آب ، نمک و شکر (در صورت استفاده) را در قابلمه کوچکی روی حرارت زیاد قرار دهید. جوش آورده و هم بزنید تا نمک و شکر حل شود. آب نمک را روی سبزیجات بریزید ، هر شیشه را در 1/2 پر کنید

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • arash sahraii

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی