يكشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۰ ب.ظ
ادویه چلو گوشت و ادویه لوبیا پلو نی نی سایت
حساسیت به ادویه
1. مطمئن شوید که 1500 میلی گرم در روز (750 میلی گرم درپوش در 2) - نه کمتر. نه بیشتر PLUS Bioperine® (Piperine) برای افزایش جذب. اطمینان حاصل کنید که 1500 میلی گرم در روز (750 میلی گرم درپوش در 2) - نه کمتر. نه بیشتر PLUS Bioperine® (Piperine) برای افزایش جذب. علیرغم آنچه در سایت های دیگر می بینید، مقدار آن اهمیت دارد. مقدار بسیار کم بی اثر خواهد بود و مقدار زیاد آن می تواند خطرناک باشد. 2. مطمئن شوید که با Curcumin C3 Complex® فرموله شده است. استاندارد شده است که حاوی 95٪ کورکومینوئیدهای فعال است. مطمئن شوید که با Curcumin C3 Complex® فرموله شده است. استاندارد شده است که حاوی 95٪ کورکومینوئیدهای فعال است. کمتر از 95 درصد در به دست آوردن نتایج مورد نظر شما بی تأثیر خواهد بود. عصاره ادویه ای که ما توصیه می کنیم حاوی همین خواص است. فرمول مورد استفاده در مشهورترین مطالعات بالینی. توجه به این نکته مهم است که در واقع عصاره ادویه استاندارد شده حاوی 95 درصد کورکومینوئید بود که در مطالعات ذکر شده در زیر استفاده شد (همان مقدار موجود در Research Verified's Turmeric). اکثر محصولات حاوی کمتر از 750 میلی گرم در هر کپسول هستند. حتی برخی از آن ها بیش از حدی هستند که نمی توان به طور ایمن روزانه مصرف کرد. بنابراین، قبل از خرید حتما برچسب را بخوانید. در بررسی اخیر منتشر شده در مجله Current Science®، دانشمندان از عصاره استاندارد شده ادویه برای مطالعه فواید سلامتی متعدد آن استفاده کردند. مطالعات اثرات مثبت ادویه را بر علائم افسردگی، التهاب و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی نشان می دهد. این مطالعات بالینی یک پیشرفت علمی بزرگ است. با کلیک بر روی اینجا می توانید بررسی کامل این مطالعات را مشاهده کنید. سلب مسئولیت: نتایج این مطالعه ممکن است دلالتی بر نتایج آینده نباشد. برای اینکه یک محصول حاوی مهر و موم Research Verified® باشد، باید یک فرآیند تحقیقاتی جدی را طی کند. هر محصول توصیه شده و/یا فرموله شده توسط Research Verified® باید دارای معیارهای زیر باشد. اگر فقط یک معیار وجود نداشته باشد، برای استانداردهای ما کافی نیست. فقط حاوی بالاترین کیفیت مواد بر اساس تحقیقات علمی موجود است. حاوی دوز و خلوص مناسب بر اساس مطالعات بالینی و/یا تحقیقات علمی باشد. در ایالات متحده آمریکا در یک آزمایشگاه ثبت شده FDA که دارای گواهی cGMP نیز می باشد، تولید شود. از استانداردهای کیفیت داروسازی ایالات متحده برای کیفیت و خلوص پیروی کنید. مواد اولیه باید توسط شخص ثالث آزمایش شوند. هیچ آلاینده ای در محصول نداشته باشید که ممکن است مانع از نتیجه شود.
ادویه لاغری
موسسه تحقیقات ادویه هند در Kozhikode کرالا منحصراً به انجام تحقیقات برای توسعه ده محصول ادویه مانند فلفل سیاه، هل، دارچین، میخک، گارسینیا، زنجبیل، جوز هندی، پاپریکا، ادویه و وانیل اختصاص دارد. این بزرگترین مجموعه ژرم پلاسم ادویه ها در هند است. تحقیقات مختلف انواع زیادی را به ارمغان آورده است. شیوه های کشت در هند. آنها بر پذیرش فناوری های جدید و موجود برای نیازهای جامعه کشاورز برای تولید بهتر ادویه جات نظارت می کنند. هل یک ادویه گیاهی است که نعناع، مرکبات و در عین حال بسیار معطر است. وقتی با ورزش مناسب ترکیب شود، به عنوان یک جایگزین عالی برای کاهش وزن عمل می کند. این ادویه جدا از ارائه غذاهای جهانی با طعم عالی، نقش فعالی در حفظ سلامتی ما دارد. یکی دیگر از ادویه های رایج در سراسر آسیا ادویه است. آسیایی ها به سادگی نمی توانند به هیچ غذایی بدون اشاره ادویه فکر کنند، شاید به دلیل رنگ یا فواید سلامتی آن باشد. ادویه حاوی ماده فعال کورکومین است که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. هر دو این ادویه ها با طعم غنی خود. مزایای بالا بر آشپزخانه ما حاکم است. اما افزایش تقاضا هر روز ما را در مورد تولید و عرضه آن شگفت زده می کند. هل سبز سومین ادویه گرانقیمت جهان است که از نظر قیمت فقط وانیل و زعفران از آن پیشی گرفته اند. گواتمالا بزرگترین تولید کننده است. صادرکننده هل پس از آن هند. و واردکنندگان اصلی آنها عربستان سعودی و کویت هستند. ادویه ها را می توان به عنوان موادی با طعم قوی یا معطر که از گیاهان منشاء می گیرد، تعریف کرد که معمولاً به عنوان چاشنی استفاده می شود. هل سبز به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ادرارآور به کاهش فشار خون کمک می کند. هل سبز حاوی ترکیبات خاصی است که ممکن است با سرطان مبارزه کند و تومورها را در موش ها و لوله های آزمایش متوقف کند. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در هل سبز به محافظت از سلول ها در برابر آسیب و کاهش سرعت و جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند. هل سبز مشکلات گوارشی را حل می کند. نتایجی را در کاهش زخم معده در موش نشان داده است. هل سبز اغلب برای درمان بوی بد دهان استفاده می شود و به کشتن باکتری های دهان و جلوگیری از پوسیدگی کمک می کند. کرالا با 70 درصد، کارناتاکا با 20 درصد و تامیل نادو با 10 درصد تولید به بالاترین عرضه کننده هل سبز در هند تبدیل شده اند. مهمترین تامین کنندگان ادویه با کورکومین بالا در هند عبارتند از: آندرا پرادش (40%)، تامیل نادو (13%)، اوریسا (17%)، ماهاراشترا، آسام، کرالا، کارناتاکا و بنگال غربی. ادویه حاوی کورکومین با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. سطح هورمون مغزی BDNF را افزایش می دهد، که رشد نورون های جدید را افزایش می دهد و با فرآیندهای دژنراتیو مختلف در مغز مبارزه می کند. کورکومین اثرات مفیدی بر عوامل متعددی دارد که در بیماری قلبی نقش دارند. عملکرد اندوتلیوم را بهبود می بخشد.
ادویه برای سوزاک
طرز تهیه ادویه تازه: پوست آن را بگیرید، رنده کنید، خلال کنید. برای تهیه ادویه تازه، یک سبزی پوست کن یا چاقوی خرد کن برداشته و پوست آن را برش دهید. همچنین می توانید این کار را با مالش ساقه با پشت با قاشق به پایین انجام دهید. هنگامی که ته رنگارنگ، خاکی و کثیف داخل آن را بی حس کردید، آماده است تا به دلخواه از آن استفاده کنید - آن را ریز برش یا رنده شده امتحان کنید (فیبری کمتری نسبت به زنجبیل دارد و رنده کردن آن راحت تر است). با این حال هشدار - رنگ باورنکردنی آن یک رنگ طبیعی است و سطوح و دست ها را به طور یکسان لکه می کند. اگر می خواهید از رنگ آن اجتناب کنید، با احتیاط رفتار کنید یا گل همیشه بهار را بپوشید (می توانید از آب لیمو برای از بین بردن لکه ها استفاده کنید). با ادویه تازه چه کنم؟ اکنون می دانید که چرا ادویه تازه برای شما مفید است، باید بدانید که چگونه آن را بخورید (یا بنوشید). با یک لیوان چای ادویه این سردی را حفظ کنید. یک اینچ ادویه تازه پوست کنده و رنده شده را با آب یک چهارم لیموترش به همراه یک پیمانه فلفل سیاه آسیاب شده (ماده شیمیایی پیپرین در فلفل سیاه) اضافه کنید. به جذب کورکومین موجود در ادویه کمک می کند) و 300 میلی لیتر آب داغ. اگر حتی بیشتر از زینگ می خواهید، نیم اینچ زنجبیل تازه پوست کنده و ورقه شده یا رنده شده را نیز اضافه کنید. بی درنگ لذت ببرید مقادیر را به دلخواه تنظیم کنید. دستور پخت ما را نیز بررسی کنید. 2. می توانید به آب میوه های مورد علاقه خود اضافه کنید. اسموتی هایی مثل زنجبیل. هویج با گوشت پرتقال را در آب پرتقال قرار دهید یا سعی کنید به اسموتی صبحگاهی فوق العاده سبز خود اضافه کنید. سمبوسه بره لعاب دار ادویه، چیلی سبز - هفته دیوالی هفته خوبی برای تنقلات است! ادویه در ظروف تخم مرغی بسیار مفید است. کمی از مواد تازه را در تخم مرغ های همزده، املت و فریتاتا رنده کنید تا برداشت جدیدی از غذای تخم مرغ خود داشته باشید. همچنین آن را ریز رنده شده امتحان کنید و سپس به تخم مرغ های هم زده اضافه کنید تا یک تخم مرغ برای شیرینی روی سمبوسه یا پای شسته شود که رنگ زرد طلایی شگفت انگیزی به بالا می دهد! ادویه تازه را خیلی نازک به صورت چوب کبریت خرد کنید و کمی به آن اضافه کنید تا سالاد کلم کلم و هویج را زنده کند، برگ تازهسالاد سبز یا سالاد سیب زمینی ساده. 1 اینچ ادویه تازه پوست کنده و رنده شده را بردارید و با 50 میلی لیتر روغن زیتون خالص، 1 حبه سیر، 1 قاشق چایخوری عسل و 50 میلی لیتر ماست مخلوط کنید. هر بار یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا غلظت دلخواه شما بدست آید (ما آن را شلتر از ماست دوست داریم، اما آنقدر آبدار باشد که نم نریزد). از سبزی های برشته شده لذت ببرید. با کمی فلفل دلمه ای که برای یک ضربه بیشتر روی آن پاشیده شده است. 250 گرم ادویه تازه پوست کنده را به چوب کبریت تکه تکه کنید و آب 3 لیمو و 1 قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید. داخل شیشه درب دار بریزید و حداقل 4 روز در یخچال نگهداری کنید تا طعمش خوب شود و گاهی آن را تکان دهید. اگر می خواهید لایه های بیشتری از ادویه و حرارت دهید، برش های فلفل سبز یا ۱ قاشق غذاخوری خردل و/یا دانه های رازیانه اضافه کنید و ظرف یک ماه استفاده کنید. روغن زیتون، سیر، فلفل سیاه و گیاهان تازه مانند گشنیز، جعفری یا نعناع را با ماریناد معمولی خود ترکیب کنید. دستور العمل استیک گل کلم ادویه ما را برای یک غذای فوق العاده امتحان کنیدشام الهام گرفته از هند فروش عمده سبزی خشک جنوبی.
ست ادویه 6 عددی چهارگوش لیمون
همه آنها را با یک لایه خاک بپوشانید و منطقه کاشت را به خوبی آبیاری کنید. بزرگترین نکته ای که باید در زمانی که منتظر جوانه زدن گیاه ادویه خود هستید رعایت کنید این است که صبر داشته باشید. آنها ممکن است مدت زیادی طول بکشد تا جوانه ها را بفرستند و ممکن است شروع به ناامیدی کنید. این غیر معمول نیست که ادویه کاشته شده در بهار 4 تا 5 ماه طول بکشد تا جوانه بزند. این بسته به میزان گرمی دما در این ماه ها متفاوت خواهد بود، اما اگر به نظر می رسد هیچ اتفاقی نمی افتد، وحشت نکنید! کاشت مارس می تواند تا جولای یا آگوست طول بکشد تا جوانه بزند. برای برداشت در دسامبر آماده خواهد شد. شما نیازی به آبیاری ریزوم های خود تا زمانی که جوانه نزنند ندارید، مگر اینکه دوره خشکسالی شدیدی را پشت سر بگذارید. آبیاری بیش از حد آنها باعث پوسیدگی ریشه ها می شود و اگر این اتفاق بیفتد هرگز رشد نخواهند کرد. هنگامی که در نهایت جوانه ها را دیدید، خاک را همیشه مرطوب نگه دارید اما هرگز خیس نشوید. شما می توانید تمام آب مکمل را حدود 2 هفته قبل از زمان برداشت قطع کنید. می توانید یک یا دو بار پس از شروع رشد فعال گیاهان، یک کود متعادل اعمال کنید. یا به طور منظم تری با یک خوراک گیاهی مایع خانگی به آنها تغذیه کنید. بیش از حد کود ندهید وگرنه ممکن است گیاهان خود را بسوزانید. اگر در یک منطقه خشک زندگی می کنید، ایده خوبی است که اطراف گیاهان خود را مالچ پاشی کنید تا رطوبت در خاک حفظ شود. بین مالچ چند اینچ فاصله بگذارید. ساقه های گیاهان شما اگر نمی توانید ادویه را به عنوان یک گیاه چندساله پرورش دهید، هنوز هم می توانید آن را در داخل ظروف شروع کنید که می توانید وقتی هوا گرم می شود بیرون ببرید. به یاد داشته باشید که به احتمال زیاد باید ادویه خود را در زمستان شروع کنید تا قبل از رسیدن اولین یخبندان در پاییز زمان کافی برای بلوغ داشته باشد. ظروف بزرگتری را انتخاب کنید، زیرا می خواهید ریشه گیاهان شما فضای زیادی برای رشد داشته باشد. گلدان ها باید حداقل 10-12 اینچ عمق داشته باشند. پهن تر بهتر است تا فضای زیادی برای رشد ریشه ها وجود داشته باشد. همچنین مطمئن شوید که ظروف شما دارای سوراخ های زهکشی در پایین هستند. اگر این کار را نکردند، قبل از اضافه کردن خاک، مقداری را در خود سوراخ کنید. آنها برای جلوگیری از پوسیدگی ریزوم ها بسیار ضروری هستند. از یک خاک گلدان با کیفیت خوب برای پر کردن ظروف خود استفاده کنید و آن را با حدود 20 تا 30 درصد کمپوست مخلوط کنید.
- ۰۰/۰۸/۲۳