يكشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۰ ب.ظ
ادویه گوجه و ادویه ترشی
ادویه جات به انگلیسی
ادویه یک ادویه درخشان است. به همین دلیل است که بسیاری از کاری ها به طرز شگفت انگیزی رنگارنگ به نظر می رسند، و همچنین به آن تلخی تلخی اضافه می شود که در غذاهای هندی بسیار تلخ است. و اگر اخیراً اخبار را تماشا کرده اید، ظاهراً جدیدترین درمان برای بد خلقی و دارویی شگفت انگیز است که حافظه افراد مسن را بهبود می بخشد. یک مطالعه جدید ظاهراً فواید ادویه را یک بار برای همیشه ثابت کرده است! به نظر شگفت انگیز هیجان انگیز است. شاید ما همیشه این کار را اشتباه انجام داده ایم؟ شاید درمان اختلالات خلقی و حافظه، همانطور که قبلاً امتحان کرده ایم، ترکیبی پیچیده از داروها و مشاوره نباشد، بلکه در واقع فقط یک وعده بزرگ کاری خوشمزه باشد. بسیار شگفت انگیز خواهد بود. فقط یک مشکل کوچک وجود دارد ادویه هیچ فوایدی برای سلامتی ندارد. اولین چیزی که همه کسانی که در مورد ادویه صحبت می کنند اشتباه کردند بسیار ساده است: مطالعه اخیر اصلاً در مورد ادویه نبود. دانشمندان در واقع کورکومین را مطالعه کردند که ترکیبی است که در ادویه یافت می شود. این تمایز ممکن است بی معنی به نظر برسد، اما معلوم می شود که وقتی ادویه می خورید، در واقع کورکومین زیادی دریافت نمی کنید. از نظر وزن، ادویه تقریباً 3٪ کورکومین است و به دلیل نحوه جذب ادویه توسط بدن شما، شما در واقع فقط حدود 25٪ از این مقدار را در بدن استفاده می کنید. روزانه 1 اونس برای آمریکایی ها. من نگاهی به کمد ادویه ام انداختم، و این تقریباً همان مقداری است که انتظار دارید در ظرف متوسط سوپرمارکت خود پیدا کنید. بنابراین، هر کسی که در مورد "فواید ادویه برای سلامتی" صحبت کرد، به سادگی در اشتباه بود. وجود ندارد. مصرف مقادیر زیادی کورکومین ممکن است فوایدی داشته باشد، اما برای انجام این کار باید هزاران کاری ادویه بخورید که آن را به نوعی درمان بی اثر می کند. پس در مورد مطالعه روی کورکومین چطور؟ مطالعه اخیری که همه با خوشحالی در آن وسواس دارند، آزمایشی بر روی مکمل های کورکومین بود که بررسی کرد که آیا نمرات افراد مسن در انواع تست های حافظه با مصرف کورکومین در مقایسه با مصرف دارونما بهبود می یابد. دانشمندان همچنین از یک اسکن مغزی فانتزی استفاده کردند تا ببینند آیا در این مدت تغییراتی در مغز آنها ایجاد شده است یا خیر. اساساً، این مطالعه نشان داد که مصرف کورکومین به شکل مکمل دو بار در روز نمرات برخی از تست های حافظه را بهبود می بخشد. آنها همچنین دریافتند که بین نمرات بهبود یافته حافظه همبستگی وجود دارد. مقادیر کمتری از مواد شیمیایی مرتبط با آلزایمر در مغز. آنها فرض کردند که نمرات بهبود یافته آزمایش مربوط به سطوح پایین تر این مواد شیمیایی است و مکمل های کورکومین به نحوی از تجمع آنها در مغز افراد جلوگیری می کند. این نیز همان چیزی بود که به عنوان یک کارآزمایی کنترل شده تصادفی یا RCT شناخته می شود. آنها به طور کلی به عنوان بالاترین شکل شواهد بالینی در نظر گرفته می شوند، زیرا بسیاری از سوگیری هایی را که بیشتر تحقیقات را آزار می دهند، از بین می برند. پس چرا من با یک کاری عظیم و چند تمرین حافظه جشن نمی گیرم؟ دلایل متعددی وجود دارد که این مطالعه هیچ چیزی را در مورد کورکومین ثابت نمی کند. اولین مورد تعداد افراد در مطالعه است. این ایده آل نخواهد بود - شما باید چیزی را انجام دهید که آماردانان آن را یک مطالعه "کم توان" می نامند، که در تعیین علت و معلول خیلی خوب نیست - اما حداقل چیزی است. این مطالعه روی 40 نفر انجام شد. در هر گروه 20 نفر کمتر از یک سوم چیزی که حداقل نیاز دارید. یکی دیگر از مواردی که این مطالعه را مشکل ساز می کند، تعداد تست های آماری است. تست های آماری کمی شبیه چرخاندن یک سکه هستند: به اندازه کافی آنها را انجام دهید.
قیمت عمده ادویه در تهران
1. مطمئن شوید که 1500 میلی گرم در روز (750 میلی گرم درپوش در 2) - نه کمتر. نه بیشتر PLUS Bioperine® (Piperine) برای افزایش جذب. اطمینان حاصل کنید که 1500 میلی گرم در روز (750 میلی گرم درپوش در 2) - نه کمتر. نه بیشتر PLUS Bioperine® (Piperine) برای افزایش جذب. علیرغم آنچه در سایت های دیگر می بینید، مقدار آن اهمیت دارد. مقدار بسیار کم بی اثر خواهد بود و مقدار زیاد آن می تواند خطرناک باشد. 2. مطمئن شوید که با Curcumin C3 Complex® فرموله شده است. استاندارد شده است که حاوی 95٪ کورکومینوئیدهای فعال است. مطمئن شوید که با Curcumin C3 Complex® فرموله شده است. استاندارد شده است که حاوی 95٪ کورکومینوئیدهای فعال است. کمتر از 95 درصد در به دست آوردن نتایج مورد نظر شما بی تأثیر خواهد بود. عصاره ادویه ای که ما توصیه می کنیم حاوی همین خواص است. فرمول مورد استفاده در مشهورترین مطالعات بالینی. توجه به این نکته مهم است که در واقع عصاره ادویه استاندارد شده حاوی 95 درصد کورکومینوئید بود که در مطالعات ذکر شده در زیر استفاده شد (همان مقدار موجود در Research Verified's Turmeric). اکثر محصولات حاوی کمتر از 750 میلی گرم در هر کپسول هستند. حتی برخی از آن ها بیش از حدی هستند که نمی توان به طور ایمن روزانه مصرف کرد. بنابراین، قبل از خرید حتما برچسب را بخوانید. در بررسی اخیر منتشر شده در مجله Current Science®، دانشمندان از عصاره استاندارد شده ادویه برای مطالعه فواید سلامتی متعدد آن استفاده کردند. مطالعات اثرات مثبت ادویه را بر علائم افسردگی، التهاب و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی نشان می دهد. این مطالعات بالینی یک پیشرفت علمی بزرگ است. با کلیک بر روی اینجا می توانید بررسی کامل این مطالعات را مشاهده کنید. سلب مسئولیت: نتایج این مطالعه ممکن است دلالتی بر نتایج آینده نباشد. برای اینکه یک محصول حاوی مهر و موم Research Verified® باشد، باید یک فرآیند تحقیقاتی جدی را طی کند. هر محصول توصیه شده و/یا فرموله شده توسط Research Verified® باید دارای معیارهای زیر باشد. اگر فقط یک معیار وجود نداشته باشد، برای استانداردهای ما کافی نیست. فقط حاوی بالاترین کیفیت مواد بر اساس تحقیقات علمی موجود است. حاوی دوز و خلوص مناسب بر اساس مطالعات بالینی و/یا تحقیقات علمی باشد. در ایالات متحده آمریکا در یک آزمایشگاه ثبت شده FDA که دارای گواهی cGMP نیز می باشد، تولید شود. از استانداردهای کیفیت داروسازی ایالات متحده برای کیفیت و خلوص پیروی کنید. مواد اولیه باید توسط شخص ثالث آزمایش شوند. هیچ آلاینده ای در محصول نداشته باشید که ممکن است مانع از نتیجه شود.
لیست خرید ادویه
ادویه ها بدون شک به غذا طعم می بخشند اما کاربردهای دیگری نیز دارند. بسیاری از ما می دانیم که ادویه های هندی چگونه فواید دارویی دارند. اما بسیاری از حقایق دیگر در مورد ادویه های آشپزخانه ما نمی دانیم وجود دارد که در اینجا خواهید آموخت، اما قبل از آن اجازه دهید تاریخچه مختصری در مورد این ادویه ها بررسی کنیم. گشنیز همیشه ادویه ای بوده است که در سراسر جهان شناخته شده است. اولین اروپایی هایی که از گشنیز به دلیل خواص معطر آن استفاده کردند، رومی ها بودند. ما همچنین در ادبیات سانسکریت خودمان که قدمت آن به 5000 سال قبل از میلاد بازمی گردد، به این ادویه اشاره می کنیم. سپس به عنوان "Kusthambari" و "Dhaniyaka" اشاره شد. گشنیز بیشتر به خاطر بویی که برمی انگیزد معروف بود و نه به دلیل استفاده های دیگرش در زمینه های دارویی یا آشپزی. حتی در نوشته های دانشمندان یونان باستان مانند بقراط و آریستوفان، می توان کاربردهای متفاوت دانه گشنیز را مشاهده کرد. این دانه ها حتی در مقبره فرعون مصر توت عنخ آمون نیز یافت شد. از این اکتشاف، مورخان به این نتیجه رسیدند که حتی در تمدن مصر، مردم بذر گشنیز را کشت می کردند و در مراسم دفن اجساد از اهمیت فرهنگی برخوردار بود. به طور سنتی از گشنیز برای تصفیه خون استفاده می شد. همچنین برای درمان مشکلاتی مانند میگرن استفاده می شد. اکنون، در قرن بیست و یکم، گشنیز هنوز اهمیت خود را از دست نداده است. در واقع، موارد استفاده و فواید آن فقط به تعداد افزایش یافته است. در هند، بذر گشنیز یا «دانیا» عمدتاً در راجستان، اوتار پرادش، گجرات، مادهیا پرادش و تامیل نادو رشد می کند. این ایالت ها به عنوان تامین کنندگان پیشرو بذر گشنیز در هند عمل می کنند. از منطقه آب و هوایی متنوعی که در آن رشد می کند، می توانید شرایط اقلیمی مورد نیاز برای رشد را درک کنید. آب و هوای ایده آل که بهترین کیفیت بذر گشنیز در آن کشت می شود، آب و هوای سرد با ارتفاع زیاد است. رشد گشنیز از اواسط مهرماه تا پایان آبان آغاز می شود. و سپس پردازش می شود. به بقیه نقاط جهان عرضه می شود. ادویه سابقه طولانی 5000 سال استفاده به عنوان مکمل پزشکی دارد. در فرهنگ باستانی آریایی ها، ادویه را دارای قدرت های الهی می دانستند، زیرا آنها خورشید را می پرستیدند و ادویه رنگ زرد نارنجی داشت که شبیه به رنگ خورشید بود. این سنت طلسم باستانی استفاده از ادویه برای دفع شر و اعطای رفاه و محافظت به پوشنده هنوز در فرهنگ جنوب هند یافت می شود. استفاده از ادویه در مراسم عروسی هندوها یکی دیگر از سنت های قدیمی است که در فرهنگ هندی زنده است. ادویه عمدتاً در مناطق گرم هند تولید می شود. به ویژه ایالت هایی مانند تامیل نادو، بنگال غربی و ماهاراشترا تولیدکنندگان پیشرو ادویه هستند. تامین کنندگان ادویه Lakadong در هند به ویژه در روستایی در Jaiantia Hills در مگالایا رشد می کنند. این ادویه را بهترین کیفیت ادویه در جهان می دانند. این عطر و طعم قوی دارد و خواص معطر آن آن را به بهترین ادویه جهان تبدیل کرده است.
- ۰۰/۰۸/۲۳