يكشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۱ ب.ظ
خرید ادویه پاپریکا و ادویه هندی ها در حل جدول
قیمت ادویه رزماری
معمولا غذای ما بدون کمی پودر فلفل قرمز و پودر ادویه ناقص است. حتی غیرممکن است که به غذاهای هندی بدون طعم آتشین فلفل قرمز و رنگ گرم ادویه فکر کنید. در جایی که پودر فلفل قرمز طعمی تند و تند به آماده سازی می دهد، پودر ادویه رنگ زرد خاکی را به ظروف اضافه می کند. آنها نه تنها طعم را افزایش می دهند بلکه در عین حال تعادل کاملی بین گروه های مختلف ایجاد می کنند. همچنین به دلیل وجود ترکیبات مختلف گیاهی فعال، به طور مداوم سلامت فرد را حفظ می کنند. حالا حتما به این فکر می کنید که ادویه ها چقدر برای سلامتی مفید هستند؟ در ابتدا، اجازه دهید در مورد فواید سلامتی پودر فلفل قرمز صحبت کنیم. شاید همه شما بدانید که فلفل قرمز حاوی ترکیبی به نام کپسایسین است که غذای شما را تندتر و تندتر می کند. این ترکیب به کاهش احتمال التهاب و کاهش درد در عضلات، مفاصل و کمر می پردازد و در نتیجه به عنوان یک درمان طبیعی تسکین درد عمل می کند. این پودر فلفل قرمز همه کاره سطوح تری گلیسیرید، کلسترول و تجمع پلاکت ها را کاهش می دهد، بنابراین به عنوان یک تقویت کننده قوی سلامت قلب عمل می کند. از آنجایی که فلفل قرمز سرشار از خواص ضد باکتریایی است، پودر احتمال احتقان بینی را کاهش می دهد و سلامت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد. اکنون که به فواید سلامتی پودر ادویه می پردازیم، می توانیم بگوییم که حتی کمی از آن می تواند مانند یک جادو عمل کند تا طعم و عطر ظروف را افزایش دهد. از زمان های قدیم به دلیل مزایای بیشماری که دارد به طور انحصاری در آشپزی هندی استفاده می شده است. ادویه حاوی ترکیبی طبیعی به نام کورکومین است که رنگ زرد را همراه با فواید ارائه می دهد. ادویه حاوی عوامل شفابخش طبیعی است که خواص آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد التهابی را ایجاد می کند. به طور گسترده ای برای تقویت ایمنی، تسکین درد ناشی از آرتریت و کمک به هضم استفاده می شود. به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی، مشخص شده است که سطح قند خون را کنترل می کند و زخم ها را التیام می بخشد. سوال بعدی که باید ذهن شما را درگیر کند این است که چگونه می توان خلوص این ادویه ها را بررسی کرد؟ شما درست می گویید. امروزه به دلیل مادی گرایی در بین مردم، بسیاری از مغازه داران گاهی مصرف کنندگان را بر ضد پاکی فریب می دهند. آنها بسیاری از مواد شیمیایی، نگهدارنده ها و حتی مواد تقلبی را اضافه می کنند تا سود زیادی به دست آورند. اما اکنون می توانیم بین پودر فلفل قرمز خالص و ناخالص و پودر ادویه با روشی که داده شد، مرزبندی کنیم. بیشتر پودر فلفل قرمز با استفاده از پودر آجر یا پودر تالک تقلبی می شود. ما می توانیم این مواد را با مصرف یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز در یک لیوان آب ساده تشخیص دهیم. اگر مواد تقلبی وجود داشته باشند، رنگ آب به قرمز آجری تغییر می کند، اما پودر فلفل قرمز خالص نمی تواند در آب حل شود. برای بررسی خلوص پودر ادویه که می تواند عمداً با پودر گچ، خاک اره، آرد برنج یا نشاسته تقلب شود، آب گرم را در یک لیوان بریزید و یک قاشق چای خوری پودر ادویه را به آن اضافه کنید. بگذارید 20 دقیقه بماند، اگر پودر ادویه ته آن جا بیفتد و آب بالا بماند، خالص است. در نتیجه، شکی نیست که ادویه ها مانند یک ابزار همه کاره برای افزایش طعم در آماده سازی شما هستند، اما از ناخالصی های مختلفی که می توان به آنها اضافه کرد آگاه باشید. همیشه از یک برند معتبر خرید کنید و از تهیه غذاهای خود لذت ببرید. آنها به طور انحصاری برای تهیه چاتنی، چات، سالاد، رایتا و بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شوند. همچنین می توانیم روی میان وعده های مختلف بپاشیم که طعم آن ها را افزایش می دهد. آنها دارای خواص قلیایی هستند که به دلیل آن هر دو به کاهش اسیدیته، حفظ تعادل آب در بدن کمک می کنند و برای درمان بسیاری از بیماری های تنفسی استفاده می شوند. آنها همچنین برای درمان های مختلف مربوط به پوست استفاده می شوند. گاهی اوقات برای تهیه اسکراب بدن نیز.
خرید ادویه ماسالا
بسیاری از مردم در واقع نام ادویه و کورکومین را شنیده اند، اما با محبوبیت بیشتر ادویه در غرب به دلیل خواص پزشکی اش، به نظر می رسد برخی سردرگمی ها در رابطه با نحوه اتصال آنها به یکدیگر افزایش می یابد. البته ادویه جزو پرطرفدارترین طعم هاست و یکی از مواد اصلی آشپزی هندی است. اما هنگامی که برای خواص پزشکی آن استفاده می شود، ماده فعال در واقع کورکومین است که حدود 5 درصد از ریشه ادویه را تشکیل می دهد. ادویه رنگ زرد روشنی دارد. این چیزی است که به پودر کاری ظاهر آن را می دهد. به خودی خود طعم قوی ندارد و در جنگل های وحشی جنوب شرقی و جنوب آسیا رشد می کند. فراوانی و دسترسی آسان آن در واقع آن را به یک عنصر اصلی در آشپزی هندی تبدیل کرده است و در واقع مدت هاست که در عرف طب طبیعی هندی آیروودا از آن استفاده می شده است. به طور کلی، به شکل پودر در دسترس است، اما در کشورهایی که منابع فراوانی وجود دارد، افراد از برگ های تازه آن در تهیه و پخت غذا استفاده می کنند. مانند زنجبیل، طعم منحصر به فردی دارد، بنابراین در طیف وسیعی از غذاها مانند محصولات پخته شده، سس ها، پنیر، خردل و کره استفاده می شود. در حالی که روغن آن را می توان در عطرها استفاده کرد، رزین برای رنگ آمیزی و چاشنی مواد غذایی استفاده می شود. این یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان است که آن را در مبارزه با بیماری های درد مانند آرتریت روماتوئید، مولتیپل اسکلروزیس و استئوآرتریت بسیار موثر می کند. خواص آن به طور طبیعی به کاهش علائم و نشانه های سفتی و تورم کمک می کند. این یک مسکن طبیعی فوق العاده است. علاوه بر این، به تولید یک آنتی اکسیدان قوی به نام گلوتاتیون کمک می کند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. این می تواند در جلوگیری از آلزایمر نقش داشته باشد -- مجله بیماری آلزایمر توضیح می دهد که بروز بیماری آلزایمر در کشورهایی که مقدار زیادی کورکومین مصرف می کنند نسبتا کم است. در یک مطالعه تحقیقاتی UCLA، به موش ها کورکومین تزریق شد و محققان اتصال با بتا آمیلوئید را مشاهده کردند، ماده ای که به مسدود کردن پلاک آمیلوئیدی کمک می کند که به آلزایمر کمک می کند. مطالعات تحقیقاتی بیشتری برنامه ریزی شده است و علم اکنون در حال بررسی کورکومین برای تعیین کارایی آن در این زمینه است. این می تواند در جلوگیری از برخی سرطان ها موثر باشد-- Life Extension Foundation مطالعه ای روی این ماده منتشر کرد و دریافت که کورکومینوئیدها می توانند در قطع چرخه سلولی در سلول های سرطانی نقش داشته باشند و در نتیجه آنها را از بین ببرند. به همین دلیل است که بسیاری از پزشکان طبیعی اکنون کورکومین ادویه را به بیماران سرطانی خود توصیه می کنند.
- ۰۰/۰۸/۲۳