يكشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۰۹ ب.ظ
ست ادویه و ادویه هندی در تهران
پخش عمده ادویه تهران
ادویه بومی جنوب هند و اندونزی است و به طور گسترده در سرزمین اصلی و جزایر اقیانوس هند کشت می شود. در زمان های قدیم از آن به عنوان عطر و همچنین ادویه استفاده می شد. ریزوم دارای عطر فلفل مانند و طعم گرم تا حدودی تلخ است و رنگ زرد نارنجی قوی دارد. این ماده ای است که خردل را رنگ و طعم می دهد و در پودر کاری، خوراکی ها، ترشی ها و کره های ادویه دار برای سبزیجات، در غذاهای ماهی و تخم مرغ و با مرغ، برنج و گوشت خوک استفاده می شود. در بخش هایی از آسیا از آب ادویه به عنوان یک ماده آرایشی استفاده می شود تا درخشندگی طلایی به پوست بدهد. ادویه که به خواص ضد التهابی معروف است، گاهی اوقات به عنوان چای یا به شکل قرص برای انواع بیماری ها از جمله آرتریت و مشکلات روده مصرف می شود. ارتفاع گیاهان ادویه به حدود 1 متر (3.3 فوت) می رسد. برگ ها از ریزوم های منشعبی بیرون می آیند که درست زیر سطح خاک قرار دارند. ریزوم های قدیمی تر تا حدودی پوسته دار و قهوه ای رنگ هستند، در حالی که ریزوم های جوان زرد کم رنگ تا قهوه ای-نارنجی هستند. گلهای کوچک زرد-نارنجی در زیر بغل شاخه های مومی شکل که معمولاً سبز کم رنگ یا بنفش متمایل هستند قرار دارند. تولید شامل فرآیند جوشیدن است که به دنبال آن ریزوم ها در معرض نور خورشید به مدت پنج تا هفت روز قرار می گیرند تا خشک شوند. سپس با مالش دستی یا چرخش در یک درام نصب شده صیقل داده می شوند. طول ریزوم های خشک شده از حدود 2.5 تا 7.5 سانتی متر (1 تا 3 اینچ) متغیر است. ادویه معمولاً به صورت آسیاب شده فروخته می شود. از تقطیر 1.3 تا 5.5 درصد اسانس حاصل می شود که اجزای اصلی آن تورمرون و آرتورمرون است. ماده رنگی کورکومین است که یک آنتی اکسیدان نیز می باشد.
قیمت ادویه باربیکیو
طرز تهیه ادویه تازه: پوست آن را بگیرید، رنده کنید، خلال کنید. برای تهیه ادویه تازه، یک سبزی پوست کن یا چاقوی خرد کن برداشته و پوست آن را برش دهید. همچنین می توانید این کار را با مالش ساقه با پشت با قاشق به پایین انجام دهید. هنگامی که ته رنگارنگ، خاکی و کثیف داخل آن را بی حس کردید، آماده است تا به دلخواه از آن استفاده کنید - آن را ریز برش یا رنده شده امتحان کنید (فیبری کمتری نسبت به زنجبیل دارد و رنده کردن آن راحت تر است). با این حال هشدار - رنگ باورنکردنی آن یک رنگ طبیعی است و سطوح و دست ها را به طور یکسان لکه می کند. اگر می خواهید از رنگ آن اجتناب کنید، با احتیاط رفتار کنید یا گل همیشه بهار را بپوشید (می توانید از آب لیمو برای از بین بردن لکه ها استفاده کنید). با ادویه تازه چه کنم؟ اکنون می دانید که چرا ادویه تازه برای شما مفید است، باید بدانید که چگونه آن را بخورید (یا بنوشید). با یک لیوان چای ادویه این سردی را حفظ کنید. یک اینچ ادویه تازه پوست کنده و رنده شده را با آب یک چهارم لیموترش به همراه یک پیمانه فلفل سیاه آسیاب شده (ماده شیمیایی پیپرین در فلفل سیاه) اضافه کنید. به جذب کورکومین موجود در ادویه کمک می کند) و 300 میلی لیتر آب داغ. اگر حتی بیشتر از زینگ می خواهید، نیم اینچ زنجبیل تازه پوست کنده و ورقه شده یا رنده شده را نیز اضافه کنید. بی درنگ لذت ببرید مقادیر را به دلخواه تنظیم کنید. دستور پخت ما را نیز بررسی کنید. 2. می توانید به آب میوه های مورد علاقه خود اضافه کنید. اسموتی هایی مثل زنجبیل. هویج با گوشت پرتقال را در آب پرتقال قرار دهید یا سعی کنید به اسموتی صبحگاهی فوق العاده سبز خود اضافه کنید. سمبوسه بره لعاب دار ادویه، چیلی سبز - هفته دیوالی هفته خوبی برای تنقلات است! ادویه در ظروف تخم مرغی بسیار مفید است. کمی از مواد تازه را در تخم مرغ های همزده، املت و فریتاتا رنده کنید تا برداشت جدیدی از غذای تخم مرغ خود داشته باشید. همچنین آن را ریز رنده شده امتحان کنید و سپس به تخم مرغ های هم زده اضافه کنید تا یک تخم مرغ برای شیرینی روی سمبوسه یا پای شسته شود که رنگ زرد طلایی شگفت انگیزی به بالا می دهد! ادویه تازه را خیلی نازک به صورت چوب کبریت خرد کنید و کمی به آن اضافه کنید تا سالاد کلم کلم و هویج را زنده کند، برگ تازهسالاد سبز یا سالاد سیب زمینی ساده. 1 اینچ ادویه تازه پوست کنده و رنده شده را بردارید و با 50 میلی لیتر روغن زیتون خالص، 1 حبه سیر، 1 قاشق چایخوری عسل و 50 میلی لیتر ماست مخلوط کنید. هر بار یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا غلظت دلخواه شما بدست آید (ما آن را شلتر از ماست دوست داریم، اما آنقدر آبدار باشد که نم نریزد). از سبزی های برشته شده لذت ببرید. با کمی فلفل دلمه ای که برای یک ضربه بیشتر روی آن پاشیده شده است. 250 گرم ادویه تازه پوست کنده را به چوب کبریت تکه تکه کنید و آب 3 لیمو و 1 قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید. داخل شیشه درب دار بریزید و حداقل 4 روز در یخچال نگهداری کنید تا طعمش خوب شود و گاهی آن را تکان دهید. اگر می خواهید لایه های بیشتری از ادویه و حرارت دهید، برش های فلفل سبز یا ۱ قاشق غذاخوری خردل و/یا دانه های رازیانه اضافه کنید و ظرف یک ماه استفاده کنید. روغن زیتون، سیر، فلفل سیاه و گیاهان تازه مانند گشنیز، جعفری یا نعناع را با ماریناد معمولی خود ترکیب کنید. دستور العمل استیک گل کلم ادویه ما را برای یک غذای فوق العاده امتحان کنیدشام الهام گرفته از هند فروش عمده سبزی خشک جنوبی.
ادویه فله ای
هر بخش منطقه ای عصاره ریشه Curcuma Longa (ادویه) به دقت مورد مطالعه قرار می گیرد تا سناریوهای رشد فعلی و آینده آن را درک کنید. این به بازیکنان کمک می کند تا موقعیت خود را تقویت کنند. از تحقیقات بازار برای به دست آوردن دیدگاه و درک بهتر از بازار و مخاطبان هدف استفاده کنید و اطمینان حاصل کنید که از رقبا جلوتر خواهید بود. Verified Market Intelligence پلتفرم ما با BI فعال است تا داستان این بازار را بیان کند. VMI روندهای پیش بینی عمیق و بینش دقیقی را در مورد بیش از 20000 بازار نوظهور و خاص ارائه می دهد تا به شما کمک کند تا تصمیمات کلیدی تأثیر درآمد را برای آینده درخشان بگیرید. VMI یک نمای کلی و چشم انداز رقابتی جهانی از مناطق، کشورها و بخش ها ارائه می دهد. به عنوان بازیگران کلیدی در بازار شما. گزارش ها و یافته های بازار خود را با قابلیت های ارائه داخلی به نمایش بگذارید و بیش از 70 درصد از زمان و منابع را برای سرمایه گذاران، فروش و بازاریابی، تحقیق و توسعه و توسعه محصول فراهم کنید. VMI از تحویل داده ها در اکسل و فرمت های PDF تعاملی پشتیبانی می کند و بیش از 15 شاخص کلیدی بازار را برای بازار شما فراهم می کند. این مطالعه به بررسی عمیق پروفایل بازیگران اصلی بازار و جنبه های مالی اصلی آنها می پردازد. این گزارش جامع تحلیلگر کسب و کار برای همه موجودات مفید است. تازه واردان در حالی که استراتژی های تجاری خود را طراحی می کنند. این گزارش تولید، درآمد، سهم بازار و نرخ رشد بازار عصاره ریشه Curcuma Longa (ادویه) را برای هر شرکت کلیدی پوشش می دهد و داده های تفکیک (تولید، مصرف، درآمد و سهم بازار) را بر اساس مناطق، نوع و برنامه های کاربردی پوشش می دهد. Market Research Intellect علاوه بر هدف ارائه مطالعات تحقیقاتی سفارشی و عمیق، گزارش های تحقیقاتی مشترک و سفارشی را به مشتریان از صنایع و سازمان های مختلف ارائه می کند. ما به دنبال راه حل های تحقیقاتی منطقی، مشاوره سفارشی و تجزیه و تحلیل داده های شدید هستند که طیف وسیعی از صنایع از جمله انرژی، فناوری، تولید و ساخت وساز، مواد شیمیایی و مواد، غذا و نوشیدنی ها را پوشش می دهند. 100 شرکت جهانی فورچون 500 مانند آمازون، دل، آی بی ام، شل، اکسون موبیل، جنرال الکتریک، زیمنس، مایکروسافت، سونی و هیتاچی.
قیمت عمده ظرف ادویه پلاستیکی
کورکومین (دیفرولوئیل متان) ترکیب فعال (فیتوشیمیایی) در ادویه کاری زرد روشن ادویه است. داروهای گیاهی هندی، چینی و غربی به طور سنتی از ادویه از خانواده زنجبیل برای بیماری هایی مانند هضم ضعیف، درد شکم و اتساع استفاده می کنند. در سال 1999، سازمان بهداشت جهانی آن را برای درمان رفلاکس اسید، نفخ شکم، و سوء هاضمه عملکردی، همانطور که در طب آیورودا استفاده می شود، توصیه کرد. ده سال پیش، انجمن کانادایی تحقیقات روده، خیریه خواهر انجمن گوارش، بودجه ای را برای تحقیقات دکتر بالجیندر سال در مورد فواید کورکومین در سرطان روده بزرگ فراهم کرد. Salh و تیم وی در ونکوور به مجموعه ای از شواهد کمک کردند که نشان می دهد این ادویه خوش طعم می تواند به جلوگیری از رشد سلول های سرطانی در روده بزرگ کمک کند. یک مطالعه تحقیقاتی پایه2 از هند به موش های مبتلا به کولیت القا شده پرداخت. دریافتند که کورکومین با واسطه فرآیندهای التهابی در کولیت تجربی اثرات مفیدی دارد. بنابراین، ممکن است در درمان بیماری التهابی روده مفید باشد. یک مطالعه بالینی 3 در بریتانیا که شامل 207 بیمار مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر بود، پس از اینکه محققان از آنها خواستند قرص های ادویه مصرف کنند، بهبودی در علائم آنها نشان داد. محققان مطالعات بیشتر، بزرگتر و کنترل شده با دارونما را توصیه می کنند. سایر کارآزمایی های بالینی از نقش درمانی بالقوه کورکومین به ویژه در پولیپوز آدنوماتوز خانوادگی، بیماری التهابی روده، کولیت اولسراتیو، سرطان روده بزرگ، سرطان پانکراس، هیپرکلسترمی، آترواسکلروز، پانکراتیت، پسوریازیس، یووئیت قدامی مزمن و آرتریت حمایت می کنند. کورکومین در حال حاضر یک ترکیب به شدت مورد مطالعه است، با 121 کارآزمایی بالینی فعال در وب سایت دولت ایالات متحده5 تا سپتامبر 2015. هیچ روش مشابهی برای جستجوی آزمایشات بالینی سلامت طبیعی در کانادا وجود ندارد. از تجربه خوشمزه و معطر ادویه و خواص درمانی آن در غذای خود لذت ببرید، اما قبل از مصرف مکمل ها منتظر تحقیقات بیشتر باشید. چیزهای زیادی وجود دارد که ما نمی دانیم چرا و چگونه یک غذا فواید دارد، اما می دانیم که هیچ چیز با یک محصول در حالت طبیعی آن قابل مقایسه نیست. 1. موسوی م و همکاران. کورکومین واسطه تولید سرامید از طریق مسیر de novo در سلول های سرطانی روده بزرگ است. 2. Ukil I et al. کورکومین، جزء اصلی ادویه طعم دهنده غذا، آسیب مخاطی را در کولیت ناشی از اسید تری نیتروبنزن سولفونیک کاهش می دهد. مجله فارماکولوژی بریتانیا. 3. باندی آر و همکاران. عصاره ادویه ممکن است علائم سندرم روده تحریک پذیر را در بزرگسالان سالم بهبود بخشد: یک مطالعه آزمایشی. مجله جایگزین. 4. Goel A و همکاران. کورکومین به عنوان «کورکومین»: از آشپزخانه تا کلینیک.
- ۰۰/۰۸/۲۳