يكشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۰۸ ب.ظ
قیمت ادویه آچار زابلی و باکس ادویه 6 تایی
ادویه شامی کباب
گیاه ادویه را می توان به راحتی در باغچه خانه خود یا به عنوان گیاه پوترب پرورش داد تا ریشه و برگ های تازه آن در صورت لزوم و در صورت نیاز برای استفاده در دسترس باشد. در فروشگاه های گیاهی و بازارهای محلی، شاخ ادویه تازه و خشک را می توان به راحتی پیدا کرد. در غیر این صورت، می توانید پودر ادویه بسته بندی شده را از تولید کنندگان معتبر انتخاب کنید (زیرا تقلب غیر معمول نیست). در صورت امکان، سعی کنید محصول ارگانیک مارک دار بخرید که به شما اطمینان دهد که پرتودهی نشده و عاری از بقایای آفت کش است. ریشه های تازه را می توان تا یک ماه یا بیشتر در یخچال نگهداری کرد. با این حال، پودر آن باید در یخچال در ظروف در بسته نگهداری شود. پودر ادویه از زمان های قدیم به عنوان یک رنگ خوراکی، نگهدارنده طبیعی مواد غذایی و پایه طعم دهنده استفاده می شده است. به طور سنتی به عنوان "زعفران هندی" شناخته می شود زیرا رنگ زرد نارنجی عمیق آن کاملاً شبیه به زعفران ارزشمند است. ریشه های تازه را در آب جاری سرد بشویید یا برای چند دقیقه آبکشی کنید تا باقیمانده شن، شن، خاک یا آفت کش ها از بین برود. پودر تازه را می توان در خانه با مراحل ساده زیر تهیه کرد: ابتدا ریشه را در آب می جوشانند، زیر آفتاب خشک می کنند و سپس آسیاب می کنند تا پودر خوش طعمی به رنگ زرد بدست آید. به منظور دست نخورده ماندن عطر و طعم، معمولاً در آخرین لحظه در دستور پخت غذا اضافه می شود زیرا پخت طولانی مدت منجر به تبخیر روغن های ضروری آن می شود. لازم است هنگام استفاده از ادویه مراقب باشید زیرا رنگدانه های آن می توانند به راحتی لباس ها و دیوارهای آشپزخانه را لکه دار کنند. برای جلوگیری از ماندگاری لکه، بلافاصله هر ناحیه را با آب و صابون بشویید. این یک نگهدارنده طبیعی مواد غذایی است. از خمیر برای ترشی کردن ماهی، مرغ و گوشت برای افزایش ماندگاری استفاده می شود. و به ویژه برای خنثی کردن بوی بد ماهی. در هند، ریشه های خشک شده در آفتاب با سایر ادویه ها، برگ کاری، فلفل و غیره مخلوط می شوند. و سپس به آرامی تفت داده و آسیاب کنید تا پودر کاری ماسالا تهیه شود. پودر ادویه به خوبی با هر نوع آماده سازی سبزیجات یا گوشتی تکمیل می شود و به خوبی با سایر پودرها و گیاهان تند مخلوط می شود و طعم و عطر کلی ظروف را تقویت می کند. چای ادویه یک نوشیدنی محبوب در جمعیت اوکیناوا و بسیاری از کشورهای آسیایی است. برگ های ادویه به طعم دار غذاهای شیرین (شیر برنج پایاسم) و گی (کره ذوب شده) در برخی از مناطق جنوب هند، تایلند و سایر مناطق جنوب آسیا اضافه می شود. ≺≺ بازگشت به گیاهان دارویی از تغذیه ادویه. برای فهرستی چشمگیر از انواع گیاهان دارویی با تصاویر کاملی از حقایق تغذیه ای و فواید سلامتی آنها از اینجا دیدن کنید.
قیمت گلیم فرش طرح ادویه
ادویه چیزی بیش از یک ادویه خوش طعم و روشن است. همچنین مملو از مزایای سلامتی بالقوه است. بر اساس بررسی منتشر شده در اکتبر 2017 در مجله Foods، بسیاری از مزایای آن به کورکومین، ترکیب گیاهی اولیه که رنگ زرد پررنگ را به ادویه می دهد، نسبت داده شده است. کاهش درد آرتریت کورکومین حاوی خواص ضد التهابی است که آن را به یک درمان بالقوه موثر برای شرایط التهابی مانند آرتریت تبدیل می کند. به عنوان مثال، یک مطالعه کوچک گذشته نشان داد که شرکت کنندگان مبتلا به آرتریت روماتوئید که یک مکمل کورکومین 500 میلی گرمی دو بار در روز به مدت هشت هفته مصرف کردند، در مقایسه با بیمارانی که یک داروی ضدالتهاب نسخه ای یا ترکیبی از دو درمان را مصرف کردند، بهبود بیشتری در حساسیت و تورم مفاصل مشاهده کردند.. کاهش علائم افسردگی افسردگی با سطوح پایین تر فاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز (BDNF)، پروتئینی در مغز و نخاع که ارتباط بین سلول های عصبی را تنظیم می کند، مرتبط است. بر اساس مطالعه منتشر شده در تحقیقات مغزی رفتاری، در موش ها، کورکومین به طور موثری سطوح BDNF را در طول 10 روز افزایش داد. 7) بر اساس یک مطالعه کوچک در آوریل 2014 که در تحقیقات فیتوتراپی منتشر شد، در انسان های مبتلا به اختلال افسردگی اساسی، افرادی که روزانه 1000 میلی گرم کورکومین به مدت شش هفته مصرف کردند، پیشرفت های مشابهی با افرادی که یک داروی ضد افسردگی یا ترکیبی از این دو درمان مصرف کردند، مشاهده کردند. کمک به درمان دیابت به لطف اثرات ضد التهابی ادویه، همچنین یک درمان امیدوارکننده برای شرایط التهابی از جمله دیابت است. مطالعه ای که در جولای 2019 در Nutrition & Metabolism منتشر شد، نشان داد که تغذیه مکمل های کورکومین به موش های چاق مبتلا به دیابت نوع 2 به کاهش سطح انسولین خون بعد از 16 هفته کمک می کند.
ادویه ژامبون مرغ
ادویه، ادویه زرد روشن که اغلب در کاری، خردل و شیر لاته طلایی استفاده می شود، به عنوان یک غذای فوق العاده شهرت زیادی به دست آورده است. این ماده به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن مورد توجه قرار گرفته است و به عنوان یک دفاع طبیعی در برابر سرطان و بیماری آلزایمر مورد تحسین قرار گرفته است. با این حال، این شهرت ممکن است به تازگی کاهش یافته باشد: بررسی جدید ادبیات علمی در مورد کورکومین، شناخته شده ترین ماده شیمیایی در ادویه، نشان می دهد که این ترکیب در صورت وجود، فواید سلامتی محدودی دارد. نویسندگان این بررسی جدید که در مجله شیمی دارویی منتشر شده است، می گویند ممکن است هنوز دلیلی برای گنجاندن «ادویه طلایی» در رژیم غذایی شما وجود داشته باشد. اما تا آنجا که شواهد کنونی نشان می دهد، معروف ترین ترکیب آن با هیاهوی آن سازگار نیست. ریشه ادویه آسیاب شده قرن ها در آشپزی هندی و چینی (و طب سنتی) مورد استفاده قرار گرفته است. اما وقتی بازبینان به چندین کارآزمایی بالینی اخیر و مطالعات اپیدمیولوژیک روی کورکومین نگاه کردند، متوجه شدند که یافته های تحقیقات اغلب به درستی در رسانه ها ترجمه نمی شوند. خبرنامه سلامت ما را دریافت کنید. برای دریافت آخرین اخبار سلامت و علم، به علاوه پاسخ به سوالات سلامتی و نکات تخصصی، ثبت نام کنید. مایکل والترز، دانشیار پژوهشی در موسسه اکتشاف و توسعه درمانی دانشگاه مینه سوتا، می گوید: «زمانی که چیزی وارد مطبوعات رایج شود، می توان آن را نامتناسب کرد. در گزارش جدید اشاره شده است که یکی از مشکلات بزرگ این است که کورکومین به راحتی توسط بدن جذب نمی شود. و علیرغم هزاران مقاله تحقیقاتی منتشر شده در مورد ادویه، بازبینان نتوانستند هیچ آزمایش بالینی دوسوکور و کنترل شده با دارونما (استاندارد طلایی تحقیقات پزشکی) را برای حمایت از ادعاهای سلامت بی شمار پیدا کنند.
- ۰۰/۰۸/۲۳