جمعه, ۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۰۸:۵۳ ق.ظ
طرز تهیه ادویه پلو هندی و قیمت ادویه در رشت
خرید ادویه ماکارونی
ادویه، ادویه زرد روشن که اغلب در کاری، خردل و شیر لاته طلایی استفاده می شود، به عنوان یک غذای فوق العاده شهرت زیادی به دست آورده است. این ماده به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن مورد توجه قرار گرفته است و به عنوان یک دفاع طبیعی در برابر سرطان و بیماری آلزایمر مورد تحسین قرار گرفته است. با این حال، این شهرت ممکن است به تازگی کاهش یافته باشد: بررسی جدید ادبیات علمی در مورد کورکومین، شناخته شده ترین ماده شیمیایی در ادویه، نشان می دهد که این ترکیب در صورت وجود، فواید سلامتی محدودی دارد. نویسندگان این بررسی جدید که در مجله شیمی دارویی منتشر شده است، می گویند ممکن است هنوز دلیلی برای گنجاندن «ادویه طلایی» در رژیم غذایی شما وجود داشته باشد. اما تا آنجا که شواهد کنونی نشان می دهد، معروف ترین ترکیب آن با هیاهوی آن سازگار نیست. ریشه ادویه آسیاب شده قرن ها در آشپزی هندی و چینی (و طب سنتی) مورد استفاده قرار گرفته است. اما وقتی بازبینان به چندین کارآزمایی بالینی اخیر و مطالعات اپیدمیولوژیک روی کورکومین نگاه کردند، متوجه شدند که یافته های تحقیقات اغلب به درستی در رسانه ها ترجمه نمی شوند. خبرنامه سلامت ما را دریافت کنید. برای دریافت آخرین اخبار سلامت و علم، به علاوه پاسخ به سوالات سلامتی و نکات تخصصی، ثبت نام کنید. مایکل والترز، دانشیار پژوهشی در موسسه اکتشاف و توسعه درمانی دانشگاه مینه سوتا، می گوید: «زمانی که چیزی وارد مطبوعات رایج شود، می توان آن را نامتناسب کرد. در گزارش جدید اشاره شده است که یکی از مشکلات بزرگ این است که کورکومین به راحتی توسط بدن جذب نمی شود. و علیرغم هزاران مقاله تحقیقاتی منتشر شده در مورد ادویه، بازبینان نتوانستند هیچ آزمایش بالینی دوسوکور و کنترل شده با دارونما (استاندارد طلایی تحقیقات پزشکی) را برای حمایت از ادعاهای سلامت بی شمار پیدا کنند.
ادویه خیارشور چیست
این دارو به عنوان یک تقویت کننده سلامت و شفابخش نامیده می شود، اما ممکن است منشاء نقص های شناختی و سایر بیماری های شدید باشد. یک مطالعه جدید به رهبری استنفورد نشان می دهد که ادویه - یک ادویه رایج در سراسر آسیای جنوبی - گاهی اوقات با یک ترکیب شیمیایی حاوی سرب در بنگلادش، یکی از مناطق غالب رشد ادویه در جهان، تقلب می شود. برای مشاهده ویدیو به وب سایت مراجعه کنید. برخی از تولیدکنندگان ادویه در بنگلادش اغلب از خطرات آن آگاه نیستند، از رنگدانه کرومات سرب صنعتی استفاده می کنند تا ادویه را با رنگ زرد روشن که برای کاری و سایر غذاهای سنتی ارزشمند است، آغشته کنند. سرب که برای مدت طولانی در محصولات غذایی ممنوع شده بود، یک نوروتوکسین قوی است که در هر مقداری ناامن تلقی می شود. یک تجزیه و تحلیل مرتبط که اخیراً منتشر شده است برای اولین بار تأیید می کند که ادویه احتمالاً عامل اصلی افزایش سطح سرب خون در بین بنگلادشی های مورد بررسی است. جنا فورسایت، نویسنده ارشد این مقاله، محقق فوق دکتری در موسسه محیط زیست استانفورد وودز، گفت: «مردم ناآگاهانه چیزی مصرف می کنند که می تواند باعث مشکلات عمده سلامتی شود». اولین مطالعه که به صورت آنلاین در Environmental Research در دسترس است، شامل طیف وسیعی از تجزیه و تحلیل ها، از جمله مصاحبه با کشاورزان و تولیدکنندگان ادویه در چندین منطقه بنگلادش است که در مجموع نزدیک به نیمی از ادویه کشور را تولید می کنند. بسیاری این موضوع را در دهه 1980 دنبال کردند، زمانی که یک سیل عظیم باعث خیس شدن و رنگ نسبتاً کدر ادویه شد. تقاضا برای پردازشگرهای ادویه کاری زرد روشن برای افزودن کرومات سرب - رنگدانه زرد صنعتی که معمولاً برای رنگ آمیزی اسباب بازی ها و مبلمان استفاده می شود - به محصول خود منجر شد. این عمل به عنوان یک روش ارزان و سریع برای تولید رنگ مطلوب ادامه یافت. سرب به عنوان یک نوروتوکسین قوی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و مغزی را در بزرگسالان افزایش می دهد و در رشد مغز کودکان اختلال ایجاد می کند. حدود 90 درصد از کودکانی که سطح سرب خونشان بالاست، در کشورهای کم درآمد زندگی می کنند و آسیب های شناختی ناشی از آن سالانه با حدود یک تریلیون دلار کاهش فروش پودر پاپریکا بهره وری مرتبط است. یک تاجر پودر و ادویه کامل از جمله ادویه را در بازار کاروان داکا، بنگلادش به نمایش می گذارد. استفان لوبی، نویسنده ارشد این مقاله، پروفسور پزشکی و مدیر تحقیقات مرکز نوآوری در سلامت جهانی استنفورد، می گوید: «بر خلاف سایر فلزات، هیچ محدودیتی برای مصرف بی خطری برای سرب وجود ندارد، سرب در کل یک سم عصبی است. مطالعه مرتبط که در سپتامبر منتشر شد.
ادویه پاچینی
ادویه (Curcuma longa) یکی از شناخته شده ترین و پرمصرف ترین ادویه ها در جهان است که با رنگ زرد درخشان و پر جنب و جوش آن لقب "زعفران هندی" و "ادویه طلایی هند" را به خود اختصاص داده است. استفاده از آن در هند به حدود 4000 سال قبل باز می گردد، جایی که از اهمیت مذهبی و فرهنگی برخوردار بود، به عنوان یک ادویه آشپزی استفاده می شد و همچنین به دلیل خواص دارویی و فواید سلامتی آن بسیار ارزشمند بود. ادویه نمادی از خلوص، باروری و شکوفایی در نظر گرفته می شود و در زندگی خانوارهای هندی از نزدیک در هم تنیده شده است. یکی از اعضای خانواده زنجبیل، هزاران سال است که در طب آیورودا نیز استفاده می شود. این به عنوان تریدوشیک ذکر شده است که به معنای اثربخشی آن در تعادل سه دوشا در بدن - واتا، پیتا و کافا است. آیورودا آن را برای تصفیه خون و همچنین تحریک تشکیل بافت خون جدید توصیه می کند. مخلوط کردن آن با شیر می تواند ذهن را آرام کند. بهبود کیفیت خواب. همچنین برای تنظیم قاعدگی در زنان و کاهش شدت و درد دوره های قاعدگی شناخته شده است. به سختی سیستمی در بدن وجود دارد که توسط ادویه پشتیبانی نشود. طعم تلخ و تند و طبیعت گرمایشی آن را قادر می سازد تا انرژی بسیج و پاک کننده داشته باشد. میل ترکیبی آن به خون باعث می شود که فواید سلامتی قدرتمند خود را در سراسر بدن به گردش درآورد. ضد التهاب: وقتی سیستم ما از تعادل خارج می شود، توانایی آن برای التیام و ترمیم کند می شود. مصرف ادویه کمک می کند تا پاسخ التهابی ذاتی بدن به حالت عادی بازگردد و بهبودی را تسریع می کند. به همین دلیل در درمان درد و التهاب مربوط به هر نوع ورزش و فعالیت شدید و همچنین در درمان آرتروز به طور گسترده استفاده می شود. ضد میکروبی و ضد باکتری: به دلیل این خواص، ادویه بخشی از رژیم غذایی روزانه ما برای نسل ها است. استفاده از خمیر ادویه روی زخم ها برای مبارزه با عفونت و بهبود سریع تر را به خاطر دارید؟ از سطح قند خون سالم پشتیبانی می کند: اعتقاد بر این است که ادویه مقاومت به انسولین را کاهش می دهد که باعث افزایش سطح قند خون می شود. همچنین عملکرد سلول های بتا را که برای دیابت مفید هستند، بهبود می بخشد. از عملکرد کبد پشتیبانی می کند و هضم را تقویت می کند: ادویه سرشار از آنتی اکسیدان ها است و این اثر آنتی اکسیدانی به اندازه کافی قوی است که از آسیب دیدن کبد توسط سموم جلوگیری می کند. همچنین باعث افزایش ترشح و حرکت صفرا می شود. ادویه همچنین یکی از گیاهانی است که در دوران مدرن بسیار مورد تحقیق قرار گرفته است. این امر از این واقعیت مشهود است که در 25 سال گذشته بیش از 3000 نشریه در مورد این ادویه منتشر شده است. ترکیب فعال در ادویه کورکومین است، اگرچه کل ریشه دارای مقادیر کمی از سایر ویتامین ها و مواد معدنی نیز می باشد. کورکومین مورد توجه بسیاری از آزمایشگاه ها در سراسر جهان قرار گرفته است و انواع مکمل های کورکومین اکنون به راحتی بدون نسخه در دسترس هستند. مطالعات نشان داده اند که کورکومین منجر به کاهش قابل توجه التهاب می شود. افزایش سطح آنتی اکسیدان های درون زا. همچنین شواهدی وجود دارد که کورکومین از بهبود جزئی تا متوسط در علائم افسردگی و اضطراب و درد و عملکرد در آرتروز پشتیبانی می کند. کاهش کلسترول LDL، گلوکز خون و فشار خون نیز در برخی مطالعات نشان داده شده است. اخیراً، تحقیقات در مورد پتانسیل کورکومین به عنوان یک ماده ضد سرطان نیز محبوبیت پیدا کرده است. ادویه را می توان به صورت پودر با آب گرم یا شیر گرم مصرف کرد و برای طعم دادن به آن عسل اضافه کرد. همچنین به صورت قرص و عصاره مایع موجود است. یک روش بسیار راحت برای استفاده از آن به عنوان چای کیسه ای ادویه ارگانیک است. در Sache Wellness، ما این راحتی را در کیسه های چای سفید نشده ارائه می دهیم. خواص ادویه با فلفل سیاه ترکیب شده است که ترکیب فعال آن پیپرون باعث افزایش فراهمی زیستی کورکومین می شود و جذب کورکومین را تقریباً 2000 درصد افزایش می دهد. زنجبیل نیز وجود دارد که خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن نیازی به معرفی ندارد. آیا این یک نوشیدنی خوب برای افزودن به رژیم غذایی روزانه شما نیست؟ به همین دلیل است که ما این فنجان خوشمزه سلامتی را "ضد تمام چیزی که بدن شما به آن نیاز ندارد" می نامیم.