اگر بدنبال فروشنده ادویه فله در اینترنت هستید ، مرکز بازار ادویه جات ایران در زمینه فروش ادویه فله فعالیت می نماید.در صورت تمایل به همکاری با ما در ارتباط باشید.جهت اطلاع از قیمت و اطلاعات دیگر میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید.

شماره ی تماس : 09120155387

 

فروش ادویه فله

مطلبی که قبل از خرید و فروش ادویه فله باید بدانید

ادویه جات

در حال حاضر 100 ها گونه از گیاهان در سراسر جهان وجود دارند که ادویه جات را میتوان از آنان بدست آورد.گیاه ادویه جات اغلب بصورت علفی بوده و به ندرت پیش می آید که از درختی بتوان ادویه اش را بدست آورد اما استثنا هایی ام موجود است مانند دارچین.درخت دارچین دارای پوستی با رایحه ای خوش عطر می باشد که اگر از چند متری آن گذری داشته باشید می توانید بوی خوش این ادویه را حس و استشمام  کنید.

گیاهان علفی هم میتوانند دارای رایحه ای بسیار خوش بو باشند ; از گیاهان علفی خوش عطر میتوان از آویشن نام برد.آویشن یک گیاه علفی بوده و پس از کندن آن ، آن را خشک کرده و سپس مصرف میکنند.

نسبت به گیاه ادویه جاتی که بصورت وحشی در باغ ها و کوه ها می روید ، باید این نکته را بازگو کرد که با اطمینان کامل به سمت مصرف آنان نروید.حتما از مراکز معتبر و بازار بصورت دسته بندی شرکتی برای مصرف خانگی خود خریداری کنید و اگر بصورت فله خریداری می کنید ، از مرغوبیت و سالم بودن آنان مطمئن شوید.

 

فروش ادویه

 

کلکته ، شهر ادویه و چای

 

کلکته یکی از بزرگترین و مهمترین شهر های هند می باشد که تا چند سال اخیر ، پرجمعیت ترین شهر این کشور بود اما اکنون شهر های بمبئی و دهلی جای کلکته را گرفته اند …!

این شهر آب و هوای گرم و مرطوب دارد.زمستان هایش کمتر از دوماه طول میکشد و دمای هوایش به کمتر از 10 درجه سانتی گراد نمیر سد و همین آب و هوای متعادلش سبب عمل آمدن ادویه جات شده است.به هر حال اگر عادت به گرمای هوای این شهر نمیتوانید داشته باشید ، توجه داشته باشید که در تمام غذا های این شهر استفاده بسیارزیادی از فلفل و ادویه می شود…! این شهر دارای ادویه های رنگارنگی می باشد و برخی می گویند که این شهر مهد ادویه در جهان است.

 

ادویه فله

 

گرجستان ، یک تولید کننده قوی در زمینه ادویه

 

ادویه جات از ملزومات آشپزی می باشد . فقط این ها هستند که قابلیت خوش عطر و طعم کردن غذا را دارا می باشند.در فرهنگ خیلی از کشور های بزرگ مانند هند ثابت شده است اما کشور های کوچک دیگری هستند که تولیدکننده می باشند اما شناخته نشده اند.در این مقاله قصد داریم تولیدات داخلی کشور گرجستان را به نمایش در بیاوریم.

گشنیز

تمیامیه قسمت های گشنیز خوراکی هستند اما در آشپزی گرجی بیشتر از برگ های تازه آن گیاه در غذا هایشان استفاده می کنند.

 

شنبلیله

در مناطق کوهستانی گرجستان بصورت وحشی می روید و به آن ادویه خارجی می گویند.از شنبلیله در دو غذای معروف گرجی کابابی و خاباخی استفاده می شود.

 

زرشک

زرشک هم در طبیعت زیبای گرجستان رشد می کند (بصورت وحشی) و در اوجاخوری ( خوراک گوشت با سیب زمینی ) و گوشت کبابی استفاده می شود.

 

زیره

همانند شنبلیله در کوهستان می روید و پودر آن را غذای خینکالی استفاده می کنند.

 

آجیکای خشک

این ادویه بسیار تند بوده و برای مزه دار کردن گوشت ،مرغ و ماهی استفاده می شود.این ادویه از ترکیب فلفل قرمز و چند ادویه دیگر تهیه می شود.

 

نمک ماگرلین و نمک سوانتی

این دو نمک از ترکیب چند ادویه بدست می آید.مثلا نمک سوانتی از مخلوط 8 ماده تشکیل می شوند که عبارت است از :شنبلیله ، سیر و گل زرد و مقدار خیلی کمی فلفل.از این دو نمک برای طعم دار کردن غذا استفاده میشود.

 

 

ادویه