چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۰۷:۵۸ ق.ظ
آموزش آشپزی و طبخ کتلت قارچ
دشواری تهیه : آسان |
زمان تهیه : ۳۰ دقیقه |
تهیه برای : ۸ نفر |
مواد لازم برای تهیه کتلت قارچ |
قارچ |
نیم کیلو |
سیر |
۲ حبه |
تخم مرغ |
۳ عدد |
آرد یا خمیر نون باگت |
نصف فنجان |
سبزی معطر (ترخون، جعفری و نعناع) |
۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
روغن مایع |
برای سرخ کردن |
طرز تهیه کتلت قارچ
- قارچ هارا چرخ کنید یا ریز خرد کنید. تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه کنید. مقداری آرد الک شده روی آن بریزید و خوب به هم بزنید. نمک و فلفل هم به میزان لازم به آن اضافه کنید. سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید. درب ظرف را گذاشته و پس از مدتی که کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.