چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۰۸:۱۰ ق.ظ
آموزش آشپزی و طبخ کتلت کدو
دشواری تهیه : آسان |
زمان تهیه : ۳۰ دقیقه |
تهیه برای : ۲ نفر |
مواد لازم برای تهیه کتلت کدو |
کدو |
۲ عدد |
تخم مرغ |
۱ عدد |
آرد |
نصف پیمانه |
نمک، فلفل و روغن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت کدو
- کدو سبز را شسته و پوست آن را بگیرید و سپس به خوبی خرد کنید و کمی نمک به آن بزنید. بعد از چند دقیقه آن را شسته و خوب خشک کنید.
تخم مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و به آن کدوی خرد شده، آرد و تره فرنگی خرد شده را با فلفل اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
روغن را در تابه ای نچسب بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
پس از آن که روغن گرم شد از مواد با یک قاشق در روغن قرار داده و آن را به آرامی پهن کنید.
پس از این که دو طرف کتلت کدو سرخ شد، آن را در ظرف مناسبی چیده و ماست کنار آن قرار دهید.