مرکز ادویه ایران خرید و فروش انواع ادویه جات

مرکز خرید و فروش بازار ادویه جات ایران فروش انواع ادویه شامل : دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز و...

مرکز ادویه ایران خرید و فروش انواع ادویه جات

مرکز خرید و فروش بازار ادویه جات ایران فروش انواع ادویه شامل : دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز و...

مرکز خرید و فروش بازار ادویه جات ایران فروش انواع ادویه شامل : دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز ، هل سبز ، زنجبیل ، زیره ، سماق ، ادویه کاری ، ....

۱۰ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز پخت انواع پیاز داغ, نحوه ی پخت پیاز داغ

طرز تهیه ی پیاز داغ

 

پیاز داغ یا پیاز سرخ کرده یکی از اصلی ترین مواد برای تهیه ی غذا است، ما ایرانی ها از پیاز داغ برای تزیین بعضی از غذاها استفاده می کنیم. در ادامه با نکات و روش های تهیه ی پیاز داغ آشنا می شوید.

برای تهیه ی پیاز داغ چندی روش وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

 

 بهترین روش برای تهیه ی پیاز داغ چیپسی این است که ابتدا پیازها را خلالی در اندازه های یکسان خرد کنید سپس داخل قابلمه ای آب بریزید و اجازه بدهید بجوش بیاید مقداری نمک داخل آب بریزید و بعد پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید بعد از اینکه 5 دقیقه جوشید تا حدی که پیازها شفاف شوند، آن ها را داخل آبکش بریزید و بعد روی پارچه پهن کنید زمانی که آب آن کاملا از بین رفت مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید زمانی که روغن داغ شد پیازها را به آرامی به آن اضافه کنید، حجم پیازی که به روغن داغ اضافه می کنید نباید زیاد باشد. 

 

سپس پیازها را هم بزنید تا نسوزند و زمانی که رنگ پیازها کمی تغییر کرد آن را درون آبکش بریزید تا روغن اضافی آن ها خارج شوند. اگر پیازها را زیاد طلایی کنید تا خارج کردن آن ها داخل روغن و یا تا زمان سرد شدن روغن رنگ آن ها تیره تر می شود و سبب تلخ شدن آن ها می شود.

 

طرز تهیه پیاز داغ,بهترین روش تهیه ی پیاز داغ

روش تهیه ی پیاز داغ مجلسی

 

با این روش پیاز داغ مجلسی و خشکی را خواهید داشت.

 

 روشی دیگر برای خشک شدن پیاز داغ ها این است که آن ها را بعد از خرد کردن کمی داخل شیر بجوشانید. و بعد آبکش کنید و در روغن سرخ کنید.

 

 برای تهیه ی پیاز داغ ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و بعد روغن را داخل تابه بریزید و آن ها را با روغن فراوان سرخ کنید این روش یکی از آسانترین روش برای سرخ کردن پیاز است.

 

 یک روش آسانی دیگر برای سرخ کردن پیاز این است که پیازها را خرد کرده و داخل تابه ای بریزید و زیر آن را روشن کنید زمانی که آب انداخت و آب آن تمام شد روغن را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید سرخ شوند.

 

راهنمای تهیه ی پیاز داغ, روش های پخت پیاز داغ

پیاز سرخ کرده

 

نکاتی برای تهیه ی پیاز داغ :

 اولین و مهم ترین نکته ای که برای تهیه پیاز داغ باید رعایت کنید این است که پیاز ها باید در یک اندازه خرد شوند پیازهای نازک زودتر سرخ می شوند و پیازهای کلفت تر دیرتر سرخ می شوند اگر این مدل ها با هم باشند یک سری از پیازها می سوزند و یک سری سرخ نمی شوند و ظاهر بدی پیدا می کنند.

 

 برای خوش رنگ شدن پیاز داغ ها در انتهای کار مقداری زردچوبه یا زعفران به آن اضافه کنید.

 برای چیپسی و خشک شدن پیازها حتما بعد از سرخ کردن آن ها را داخل آبکش قرار بدهید.

 

 هرگز پیازها را در حجم زیاد داخل تابه نریزید زیرا این کار باعث می شود پیازها زیاد خوب سرخ نشوند. بهتر است با حجم کم در چندین مرتبه سرخ کنید.

 

 از پیاز داغ چیپسی برای تزیین غذاهای مجلسی تان و آش ها استفاده کنید.

 

  • arash sahraii

برای مهمانی هایتان می توانید از غذاهای قالبی استفاده کنید و سفره تان را شیک ترین کنید. در این مقاله با دو نوع غذای قالبی شما را آشنا می کنیم که بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه کوکوی مرغ قالبی

مواد لازم برای کوکوی مرغ : 

سینه مرغ پخته شده 2 عدد
پیاز نگینی خرد شده و طلایی شده 1 پیمانه
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه  به میزان لازم
جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری
پودر سیب زمینی در صورت نیاز

 

طرز تهیه کوکوی مرغ قالبی :

مرغ را با مقداری آب، هویج، یک قطعه کرفس، سیر، پیاز، نمک، فلفل، برگ بو یا رزماری می گذاریم بپزد. اما مقدار آب باید کم باشد یعنی برای دو عدد سینه یک پیمانه آب کافی است.

 

بعد از اینکه سینه مرغ کاملاً پخته شد فرصت بدهید تا آب مرغ به خورد آن برود بعد اجازه بدهید خنک شود بعد استخوان های مرغ را جدا کرده و آن را خرد کنید.

 

برای تهیه عصاره مرغ هم اگر مرغ را با استخوان بپزید عصاره خوشبویی به دست می آید. سینه مرغ را داخل ظرف بریزید. پیاز سرخ شده را اضافه کنید.

 

اگر پیاز دوست نداشته باشید می توانید از پودر پیاز استفاده کنید یا پیاز را رنده کنید اما طعم پیاز داغ برای این غذا مناسب است.

ادویه ها را اضافه کنید و جعفری را هم اضافه کنید.

 

اگر دوست داشته باشید میزان جعفری را تا 3 قاشق می توانید افزایش بدهید. مواد را مخلوط کنید بعد تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط کنید. می توانید تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید بعد اضافه کنید.

 

این غذا خیلی سریع آماده می شود و خیلی خوشمزه است. می توان کوکو را به صورت قالبی داخل تابه ریخت یا از قالب به شکل های مختلف استفاده کرد.

قالب را داخل ماهی تابه ای که روغن داخل آن کاملاً داغ شده است بگذارید و فرصت بدهید تا قالب کاملاً داغ شود.

 

در این فاصله مایع کوکو را کاملاً مخلوط کنید. مواد را داخل قالب بریزید. و با حرارت ملایم بپزید.

اگر قالب کاملاً داغ شده باشد کوکو به راحتی برگردانده می شود. وقتی یک طرف کوکو کامل سرخ شد با چنگال یا انبرهای مخصوص به راحتی کوکو را از لبه ها گرفته و بر گردانید.

 

اگر مایع کوکو شل شد می توانید از یک تا دو قاشق پودر سیب زمینی استفاده کنید.

اگر اندازه تخم مرغ ها بزرگ باشد ممکن است مواد کوکو شل شود. و به پودر سیب زمینی نیاز باشد.

برای تزئین از سس کچاب و سس مایونز استفاده می کنیم.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

 

طرز تهیه مرغ قالبی :

مرغ قالبی,کوکوی مرغ قالبی

طرز تهیه مرغ قالبی

 

مواد لازم برای مرغ قالبی :

مرغ (ترجیحا سینه) 2 تکه
تخم مرغ 4 عدد
ماست 4 ملاقه کوچک
پیاز 2 عدد
زعفران آب کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه مرغ قالبی:

ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

 

بعد تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند در این هنگام ماست را اضافه کنید و هم بزنید زعفران، نمک، فلفل و خیلی کم دارچین بزنید مرغ ها را به مواد تخم مرغ اضافه کنید اگر زردی آن کم بود باز هم زعفران اضافه کنید پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید.

 

اکنون ظرف پیرکس را چرب کنید و از مواد داخل ظرف های پیرکس بریزید پهنای آن باید بین حدود 1 تا 1.5 سانت باشد سپس داخل فر بگذارید تا زمانی که پخت و کمی زیر آن سرخ شد روی فر را روشن کنید تا زمانی که کمی سرخ شد آن را برش بزنید و با جعفری و لیموترش تزیین کنید و نوش جان کنید.

 

غذاهای قالبی,طرز تهیه مرغ قالبی

طرز تهیه غذاهای قالبی

برای مهمانی هایتان می توانید از غذاهای قالبی استفاده کنید و سفره تان را شیک ترین کنید. در این مقاله با دو نوع غذای قالبی شما را آشنا می کنیم که بسیار خوشمزه است.

طرز تهیه کوکوی مرغ قالبی

مواد لازم برای کوکوی مرغ : 

سینه مرغ پخته شده 2 عدد
پیاز نگینی خرد شده و طلایی شده 1 پیمانه
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه  به میزان لازم
جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری
پودر سیب زمینی در صورت نیاز

 

طرز تهیه کوکوی مرغ قالبی :

مرغ را با مقداری آب، هویج، یک قطعه کرفس، سیر، پیاز، نمک، فلفل، برگ بو یا رزماری می گذاریم بپزد. اما مقدار آب باید کم باشد یعنی برای دو عدد سینه یک پیمانه آب کافی است.

 

بعد از اینکه سینه مرغ کاملاً پخته شد فرصت بدهید تا آب مرغ به خورد آن برود بعد اجازه بدهید خنک شود بعد استخوان های مرغ را جدا کرده و آن را خرد کنید.

 

برای تهیه عصاره مرغ هم اگر مرغ را با استخوان بپزید عصاره خوشبویی به دست می آید. سینه مرغ را داخل ظرف بریزید. پیاز سرخ شده را اضافه کنید.

 

اگر پیاز دوست نداشته باشید می توانید از پودر پیاز استفاده کنید یا پیاز را رنده کنید اما طعم پیاز داغ برای این غذا مناسب است.

ادویه ها را اضافه کنید و جعفری را هم اضافه کنید.

 

اگر دوست داشته باشید میزان جعفری را تا 3 قاشق می توانید افزایش بدهید. مواد را مخلوط کنید بعد تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و خوب مخلوط کنید. می توانید تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید بعد اضافه کنید.

 

این غذا خیلی سریع آماده می شود و خیلی خوشمزه است. می توان کوکو را به صورت قالبی داخل تابه ریخت یا از قالب به شکل های مختلف استفاده کرد.

قالب را داخل ماهی تابه ای که روغن داخل آن کاملاً داغ شده است بگذارید و فرصت بدهید تا قالب کاملاً داغ شود.

 

در این فاصله مایع کوکو را کاملاً مخلوط کنید. مواد را داخل قالب بریزید. و با حرارت ملایم بپزید.

اگر قالب کاملاً داغ شده باشد کوکو به راحتی برگردانده می شود. وقتی یک طرف کوکو کامل سرخ شد با چنگال یا انبرهای مخصوص به راحتی کوکو را از لبه ها گرفته و بر گردانید.

 

اگر مایع کوکو شل شد می توانید از یک تا دو قاشق پودر سیب زمینی استفاده کنید.

اگر اندازه تخم مرغ ها بزرگ باشد ممکن است مواد کوکو شل شود. و به پودر سیب زمینی نیاز باشد.

برای تزئین از سس کچاب و سس مایونز استفاده می کنیم.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

 

طرز تهیه مرغ قالبی :

مرغ قالبی,کوکوی مرغ قالبی

طرز تهیه مرغ قالبی

 

مواد لازم برای مرغ قالبی :

مرغ (ترجیحا سینه) 2 تکه
تخم مرغ 4 عدد
ماست 4 ملاقه کوچک
پیاز 2 عدد
زعفران آب کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه مرغ قالبی:

ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

 

بعد تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند در این هنگام ماست را اضافه کنید و هم بزنید زعفران، نمک، فلفل و خیلی کم دارچین بزنید مرغ ها را به مواد تخم مرغ اضافه کنید اگر زردی آن کم بود باز هم زعفران اضافه کنید پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید.

 

اکنون ظرف پیرکس را چرب کنید و از مواد داخل ظرف های پیرکس بریزید پهنای آن باید بین حدود 1 تا 1.5 سانت باشد سپس داخل فر بگذارید تا زمانی که پخت و کمی زیر آن سرخ شد روی فر را روشن کنید تا زمانی که کمی سرخ شد آن را برش بزنید و با جعفری و لیموترش تزیین کنید و نوش جان کنید.

 

غذاهای قالبی,طرز تهیه مرغ قالبی

طرز تهیه غذاهای قالبی

 

نکاتی برای تهیه مرغ قالبی:

 مرغ قالبی، یکی از غذاهای قالبی است که بسیار شیک و مجلسی است.

 به ازای هر تکه مرغ دو عدد تخم مرغ متوسط و دو ملاقه کوچک ماست مواظب باشید.

 

 ماست نباید ترش باشد.

 این غذا را می توانید داخل قالب چرب شده بریزید و حتی می توانید به صورت ضخیم بریزید، این غذا را می توانید در تابه های رژیمی هم بپزید. اما من به شخصه داخل تابه ی پیرکس در داخل فر را بیشتر می پسندم.

نکاتی برای تهیه مرغ قالبی:

 مرغ قالبی، یکی از غذاهای قالبی است که بسیار شیک و مجلسی است.

 به ازای هر تکه مرغ دو عدد تخم مرغ متوسط و دو ملاقه کوچک ماست مواظب باشید.

 

 ماست نباید ترش باشد.

 این غذا را می توانید داخل قالب چرب شده بریزید و حتی می توانید به صورت ضخیم بریزید، این غذا را می توانید در تابه های رژیمی هم بپزید. اما من به شخصه داخل تابه ی پیرکس در داخل فر را بیشتر می پسندم.

  • arash sahraii

طرز تهیه زرشک,طرز تهیه زرشک برای پلو

طرزتهیه زرشک پلو با مرغ

 

زرشک پلو یکی از غذاهای مجلسی ما ایرانیان است که طرفدارهای زیادی دارد. این غذای خوشمزه به سبک های متفاوتی طبخ می شود. برای مجالس به روش دستور پخت اول سرو می شود.

مواد لازم برای طرز تهیه زرشک پلو با مرغ :

 مرغ 3 تکه 
برنج   3 پیمانه
زرشک  1 پیمانه 
پیاز   1 عدد
زعفران آبکرده  به مقدار لازم 
نمک و فلفل  به مقدار لازم 
هویج 1 عدد 
شکر  به مقدار لازم

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ :

برای پخت زرشک پلو با مرغ، ابتدا مرغ ها را به نمک و فلفل و زعفران آغشته کنید و درون ظرف درداری چند ساعت قرار بدهید.

 

پیاز را خلالی خرد کنید و آن را با مقداری روغن تفت بدهید، سپس مرغ ها را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا با هم سرخ شوند بعد مقداری رب را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. و مقداری آب جوش داخل آن بریزید. و به مرغ اضافه کنید مقداری زعفران آبکرده هم به مرغ در حال پخت تان اضافه کنید. هویج را خرد کنید و اجازه بدهید مرغ و هویج بپزند.

 

داخل قابلمه ای مناسب برای برنج آب بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید، آب برنج تان را خالی کنید و برنج را داخل آبجوش بریزید. مقداری نمک به آن اضافه کنید تا حدی که برنج تان بی نمک و یا شور نشود. زمانی که برنج مقداری نرم شد یکی را له کنید اگر وسط آن مقداری سفت بود زمان آبکش کردن برنج است. آن را آبکش کنید سپس کف قابلمه را روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود و ته دیگ مورد نظرتان را قرار بدهید. و برنج را روی آن بریزید و روی آن چند سوراخ بزنید و مقداری آب و روغن روی آن بریزید و در آب آن را دمی بگذارید زیر آن را زیاد کنید زمانی که بخار افتاد زیر آن را کم کنید.

 

برای طرز تهیه زرشک برای زرشک پلو، ابتدا زرشک را تمیز کنید و چوب های آن را بگیرید، سپس آن ها را داخل کاسه ای بریزید و روی آن آب بریزید زرشک های خوب روی آب می آیند و زرشک های بد و خراب زیر آب می روند.

 

زرشک های روی آب را جمع کنید و داخل سبدی بریزید و سپس روی آن ها آب بریزید اجازه بدهید آب آن ها کشیده شود.

 

مقداری کره یا روغن داخل تابه ای بریزید و اجازه بدهید گرم شود سپس زرشک ها را با مقداری شکر تفت بدهید و بعد خلال پسته را به آن اضافه کنید می توانید الان زعفران را اضافه کنید اگر خواستید می توانید روی برنج زعفران بریزید.

 

طرز تهیه زرشک و زعفران روی برنج,طرز تهیه زرشک روی برنج

طرز پخت زرشک پلو با مرغ

 

زمانی که برنج دم کشید و مرغ تان پخت، مقداری از برنج را جدا کنید و با زرشک و زعفران و خلال پسته مخلوط کنید. سپس برنج را داخل ظرف بکشید و از برنج زعفرانی روی آن بریزید و مرغ ها را روی آن قرار بدهید و میل کنید.

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش :

می توانید زرشک پلو را به روشی دیگر بپزید، مرغ را به روش بالا بدون رب بپزید رنگ مرغ تان زرد می شود. برنج تان را هم بپزید و بعد از پخت مرغ ها را به تکه های بزرگ تر ریش کنید.

 

اکنون داخل تابه ای بزرگ یا قابلمه ای روغن بریزید و زرشک های تمیز شده را در آن تفت بدهید، مقداری شکر سپس خلال پسته ها را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد از آن مرغ ها را اضافه کنید و تفت بدهید مواظب باشید زرشک ها نسوزند. لازم نیست مرغ ها سرخ شوند.

 

برنج را با کفگیر به مرغ و زرشک اضافه کنید و بعد زعفران آب کرده را روی آن بریزید و آرام مخلوط کنید و سپس داخل ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

 

* برای پخت زرشک پلو با مرغ ریش شده اگر زعفران را به مرغ و زرشک اضافه کنید و بعد برنج را اضافه کنید مرغ تان زرد می شود و برنج تان خیلی کم رنگ می گیرد بهتر است برنج را که اضافه کردید بعد زعفران را اضافه کنید.

 

زرشک پلو,طرز تهیه زرشک پلو

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مخلوط

 

طرز تهیه زرشک و زعفران روی برنج:

برای طرز تهیه زرشک برای پلو، همان طور که در بالا گفته شد زرشک را تمیز کنید و بشویید سپس با مقداری روغن و شکر تفت بدهید می توانید از خلال پسته برای تهیه ی آن استفاده کنید. آن را هم اضافه کنید و مقداری زعفران داخل آن بریزید و آن را خاموش کنید. سپس برای طرز تهیه برنج زعفرانی و زرشک، مقداری برنج به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و از آن برای تزیین برنج استفاده کنید.

 

بعضی افراد زرشک را با برنج مخلوط نمی کنند و آن را روی برنج می ریزند و تزیین می کنند.

 

  بیشتر بخوانید: تزیینات زیبای برنج مجلسی

 

نکاتی برای تهیه زرشک پلو با مرغ :

در زرشک پلو میزان شکر و زرشک کاملا سلیقه ای است می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

 

مراقب باشید زرشک را زیاد تفت ندهید زیرا باعث تغییر رنگ آن ها می شود.

 

برنج هرچه بیشتر خیس بخورد، مقاومت آن در برابر مراحل پخت بیشتر می شود و احتمال خرد شدن آن کاهش می یابد. ولی اگر عجله دارید برای تهیه برنج، برنج را بعد از شستشوی کامل با مقداری آب جوش خیس کنید و به مدت 15 دقیقه درب ظرف برنج را بگذارید و دوباره آب برنج را عوض کنید و آب جوش روی آن بریزید و بعد مراحل را ادامه دهید.

 

خیلی از افراد برای طرز تهیه زرشک روی برنج از کره استفاده می کنند که این کاملا سلیقه ای است.

  • arash sahraii

طرز تهیه ی کتلت گوشت, پخت کتلت گوشت

طرز پخت کتلت گوشت

 

کتلت یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای سرخ کردنی می باشد که به روش های متفاوتی پخته می شود. برای پخت کتلت از گوشت مرغ هم می توان استفاده کرد ما در ادامه شما را با پخت 2 نوع کتلت گوشت آشنا می کنیم.

 

طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام :

 

مواد لازم برای پخت کتلت گوشت:

گوشت 250 گرم
سیب زمینی 3 عدد متوسط 
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 
تخم مرغ در صورت تمایل 1 عدد 
آرد سوخاری 1-2 قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه کتلت با سیب زمینی خام :

برای پخت کتلت با سیب زمینی خام، ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با رنده ی ریز رنده کنید، سپس پیاز را با رنده ی ریز داخل ظرفی جدا رنده کنید و آب آن را جدا کنید و دور بریزید سپس خود پیاز را به سیب زمینی ها اضافه کنید.

 

بعد از آن گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید، و خوب ورز بدهید در این دستور می توانید تخم مرغ را حذف کنید می توانید هم 1 عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید و خوب ورز بدهید اگه مایه ی کتلت شل بود به آن 1 یا 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا آرد نخودچی اضافه کنید و باز ورز بدهید مدتی مایه ی کتلت را کنار قرار بدهید تا استراحت کند و همه ی مواد به خورد هم بروند.

 

سپس داخل تابه ای روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود، از مواد کتلت بردارید و آن را به شکل دلخواه در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید، زمان سرخ کردن کتلت ها حرارت را ملایم کنید تا کتلت شما مغز پخت شود. و در پایان آن را با گوجه و خیارشور و جعفری میل کنید.

 

طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی پخته :

 

طرز تهیه کتلت,طرز پخت کتلت با سیب زمینی پخته

طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی پخته

 

مواد لازم برای تهیه کتلت :

گوشت چرخ کرده  300 گرم
سیب زمینی 4 عدد متوسط
پیاز 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 2 عدد 
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی پخته :

برای پخت کتلت با سیب زمینی پخته، ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و با پوست بپزید، بعد از پخته شدن آن را پوست بگیرید و با رنده ی ریز رنده کنید. سپس پیاز را هم با رنده ی ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و خود پیاز را به سیب زمینی ها اضافه کنید.

 

گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب ورز بدهید اگر مایه ی کتلت شل بود به آن آرد سوخاری یا آرد نخودچی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. باید مواد کتلت را کناری قرار بدهید تا استراحت کند و همه ی مواد به خورد هم بروند. سپس روغن را در تابه بریزید و اجازه بدهید داغ شود. برای اینکه روی کتلت شما ترد و خشک شود، از آرد سوخاری استفاده کنید.

 

آرد سوخاری را داخل بشقاب بریزید، و از مواد کتلت مقداری بردارید و به شکل دلخواه در آورید و سپس دو طرف آن آرد سوخاری بزنید و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.

  • arash sahraii

قرابیه نوعی شیرینی و کلوچه سنتی است که در شهرستان تبریز و اغلب شهرستان های استان آذربایجان شرقی پخته می شود. این شیرینی از سوغاتی های مخصوص تبریز محسوب می شود.

این شیرینی را با بادام که عمده محتویات آن است به همراه شکر و سفیده تخم مرغ و پسته درست می کنند. در قرابیهٔ پسته ای بجای بادام، مغزپسته به کار می برند. نوع دیگری از قرابیه بنام قرابیه نارگیلی هست که بجای بادام از پودر نارگیل استفاده می شود.

 

طرز تهیه قرابیه نارگیلی

 

مواد لازم برای قرابیه نارگیلی :

 پودر نارگیل  125 گرم ( دو پیمانه سرخالی )
 شکر 250 گرم ( یک پیمانه سرپر ) 
سفیده تخم مرغ   4 عدد
* روغن مایع  75 گرم
 آبلیمو نصف قاشق چایخوری 
 وانیل 1/4 قاشق چایخوری 

 

* 75 گرم روغن مایع (60 گرم در ابتدا اضافه می شود و 15 گرم در مرحله ی بعد)

 

طرز تهیه قرابیه نارگیلی :

ابتدا پودر نارگیل و شکر و دو عدد سفیده تخم مرغ و 60 گرم روغن مایع را مخلوط و دو بار چرخ کنید.

سپس روی حرارت خیلی کم بگذارید و هم بزنید زمانی که داغ شد آبلیمو و وانیل و 15 گرم روغن مایع و یک عدد سفیده را اضافه و مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت روی حرارت خیلی کم در حدی که مایه نجوشد و داغ باشد هم بزنید.

 

بعد از نیم ساعت از روی حرارت بردارید زمانی که خنک شد یک عدد سفیده باقیمانده را اضافه و مایه را هم بزنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید، مواد را با قیف ساده یا قاشق روی کاغذ روغنی داخل سینی فر بریزید. وروی شیرینی بادام و پسته خرد شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با 170 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدهید.

 

بعد از پخت زمانی که شیرینی خنک شد از کاغذ روغنی جدا کنید.

اگر مایه شیرینی موقع ریختن داخل سینی فر خیلی شل بود یک قاشق پودر نارگیل به آن اضافه کنید.

 

با این مقدار مواد حدود 25 تا 30 عدد شیرینی درست می شود.

 

قرابیه نارگیلی شکلاتی

 

مواد لازم برای قرابیه نارگیلی شکلاتی, نکاتی برای تهیه ی قرابیه نارگیلی

طرز پخت قرابیه ناگیلی شکلاتی

 

مواد لازم برای 15 قرابیه نارگیلی شکلاتی :

 آرد  2/5 لیوان
پودر قند   1 لیوان سرخالی
 پودر نارگیل  3 قاشق سوپخوری
 تخم مرغ 1 عدد 
 پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری 
 بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری 
وانیل   1 قاشق چایخوری
 کره آب شده 75 گرم 
روغن مایع نصف لیوان
شکلات آب شده 1 لیوان
پودر نارگیل برای تزیین

 

طرز تهیه قرابیه نارگیلی شکلاتی :

برای تهیه قرابیه نارگیلی شکلاتی ابتدا تخم مرغ را با کره ی آب شده و روغن مایع و پودر کاکائو و پودر قند و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایع غلیظ و یک دستی درست شود.

 

سپس پودر نارگیل را اضافه کنید و مخلوط کنید، اگر پودر نارگیل درشت بود بهتر است آن را با آسیاب ریز کنید.

 

اکنون 2 لیوان آرد را که با بکینگ پودر دوبار الک کنید و کم کم به مایه تان اضافه کنید. (ابتدا ۲ لیوان را آرام اضافه کنید شاید به نصف لیوان دیگر نیازی نبود) با انگشتانتان ورز بدهید باید خمیری نرم و نچسب بدست بیاورید زیاد ورز ندهید زیرا به روغن می افتد و بعد از پخت قرابیه تون خشک و سفت می شود.

 

آرد زیاد هم نریزید اگر دیدید موادتان یک کم می چسبد بعد از درست کردن خمیر آن را داخل نایلون قرار بدهید و 15 دقیقه داخل فریزر بگذارید.

 

خمیر را بعد از آماده شدن در اندازه های کوچک بردارید و داخل دست فرم بدهید به هر شکلی که دوست دارید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید زیرا این شیرینی پف خوبی داره وسعی کنید اندازه ها یکدست باشد. بعد داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه با دمای 175 درجه بپزید.

 

بعد از پخت شیرینی ها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدهید خنک شوند، اکنون قرابیه های آماده شده را داخل شکلات بنماری شده بزنید و روی آن را پودر نارگیل بریزید.

 

قرابیه نارگیلی,درست کردن قرابیه نارگیلی

درست کردن قرابیه نارگیلی

 

نکاتی برای تهیه ی قرابیه نارگیلی :

 اگر سینی فرتان کوچک بود اضافه ی آن را داخل نایلون قرار بدهید و بعد داخل یخچال بگذارید و بعد از پخت سری اول یک سری دیگر بپزید.

 

 این قرابیه ها را می توانید داخل ظرف دربسته که هیچ هوایی داخل آن نرود به مدت 1 هفته داخل یخچال نگهدارید.

 

 بافت این شیرینی نه مانند کلوچه نرم است و نه مانند بیسکوئیت خشک است. اگر احیانا شیرینی شما خشک شد برای دفعه ی دیگر از میزان کره کم کنید و به جای آن روغن مایع بریزید. زیاد هم ورز ندهید. زیاد ورز دادن سبب خشک شدن شیرینی شما می شود. مراقب باشید مدت زمان پخت آن زیاد نشود. و بعد از پخت سریع داخل یخچال قرار ندهید.

  • arash sahraii

 

طرز درست کردن پودر سیر, روش های تهیه پودر سیر

طرز تهیه پودر سیر در خانه

 

پودر سیر یکی از چاشنی های عالی است که در بیشتر غذاهای ایرانی استفاده می شود، بنابراین می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید تا از کیفیت آن آگاه باشید.

خرد کردن سیر :

برای تهیه ی پودر سیر، ابتدا سیرها را پوست بگیرید و بعد آن ها را بشویید اجازه بدهید سیرها خشک شوند.

 

بعد از خشک شدن سیرها قسمت سفتی آن را جدا کنید و از سمت پهنای آن برش های ورقه ای نازک بزنید. برش ها نه خیلی نازک باشند و نه خیلی ضخیم. اگر وسط سیرها سبز شده بود آن ها را جدا کنید و دور بریزید

 

بعد از این کارها چند روش برای خشک کردن سیر وجود دارد. یکی این که آن ها را داخل خشک خشک کنید یا داخل فر خشک کنید و یک روش اینکه در آفتاب خشک کنید.

 

پودر سیر خانگی,طرز تهیه پودر سیر خانگی

طرز تهیه پودر سیر خانگی

 

خشک کردن حلقه های سیر با استفاده از خشک کن

اگر برای خشک کردن حلقه های سیر از خشک کن استفاده می کنید، درجه را روی کم قرار بدهید. چیزی حدود 51 درجه سانتیگراد (یا 125 درجه فارنهایت) و اجازه دهید حلقه های سیر برای مدت 8 الی 12 ساعت خشک شوند. زمانی که حلقه های سیر را از خشک کن خارج می کنید، حلقه ها باید ترد باشند و به راحتی در درست خرد شوند و بشکنند که نشان دهنده این است که حلقه های سیر کاملا خشک شده اند.

 

درست کردن پودر سیر خانگی, نکاتی برای تهیه پودر سیر

روش های تهیه ی پودر سیر

 

خشک کردن حلقه های سیر داخل فر

می توانید حلقه های سیر را برای خشک شدن داخل فر قرار دهید. اگر از فر برای خشک کردن حلقه های سیر استفاده می کنید فر را با کمترین درجه ممکن گرم کنید. چیزی بین 65 الی 90 درجه سانتیگراد (معادل با  150 الی 200 درجه فارنهایت). زمانی که فر به درجه حرارتی بین 65 الی 90 درجه سانتیگراد رسید روی سینی فر کاغذ شیرینی پهن کنید و حلقه های سیر خرد شده را روی آن قرار بدهید و بین 1.5 الی 2 ساعت اجازه دهید در داخل فر بمانند.

 

در این فاصله به سیرها سر بزنید و آن ها را بتابانید تا دو طرف آن به صورت برابر خشک شود. زمانی که سیرها ترد و شکننده شدند و کاملا خشک شدند آن ها را از فر خارج کنید و اجازه بدهید خنک شوند.

 

در دو روش بالا مراقب باشید سیرها نسوزند زیرا باعث تلخی و بدمزگی آن می شود.

 

راهنمای تهیه ی پودر سیر,مراحل تهیه ی پودر سیر

روش های درست کردن پودر سیر

 

خشک کردن سیر در آفتاب :

یک روش دیگر است که زمان بر است، خشک کردن سیرها در آفتاب.

 

به همان روش بالا خرد کنید و روی سبدی آن ها را بریزید بهتر است روی هم قرار نگیرند زیرا سبب خراب شدن سیرها می شود. سپس آن را در بالکن در یک جای بلند قرار بدهید و آن ها را در سبد جا به جا کنید که به سبد نچسبند و زیر و روی آن ها به صورت یکسان خشک شوند.

 

زمانی که سیرها کاملا خشک شدند و حالت شکننده پیدا کردند آن ها را جمع کنید. 

 

 

روش های تهیه پودر سیر, درست کردن پودر سیر

انواع آسیاب کردن پودر سیر

 

آسیاب کردن سیر :

بعد از خشک کردن نوبت به مرحله ی آسیاب کردن می رسد، برای این مرحله می توانید از آسیاب برقی استفاده کنید که با این روش سیرها کاملا پودر می شوند. حتی می توانید با کمتر آسیاب کردن سیرها آن ها را درشت تر آسیاب کنید و اگر آسیاب برقی در دسترس نداشتید می توانید آن ها را داخل هاونگ بکوبید تا حدی که دوست دارید خرد کنید.

 

حتی می توانید در حین پودر کردن سیر از ادویه ها و چاشنی های دلخواه تان در آن ها استفاده کنید و با هم مخلوط کنید.

 

بعد از اینکه سیرها کاملا پودر شدند آن ها را داخل ظرف درداری بریزید و در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید. با این روش نگهداری از پودر سیر عطر و طعم سیرها در آن باقی می مانند.

  • arash sahraii

کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوی مخصوص و معروف و پر طرفدار ایرانی است. این کوکو در کنار کوکو سبزی از پر مصرف ترین غذاهای فوری محسوب می شوند. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته :

مواد لازم برای کوکو سیب زمینی :

سیب زمینی  4 عدد
 تخم مرغ 3 عدد 
 پیاز 1 عدد 
 نمک و فلفل  به مقدار لازم
پودر دارچین در صورت تمایل به مقدار لازم

 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته :

برای پخت کوکو سیب، ابتدا سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آب پز کنید. سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا له شود پیاز را رنده کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

 

نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید، و خوب مخلوط کنید در صورت تمایل دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

داخل ماهیتابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا روغن داغ شود سپس با قاشق از مایه کوکو داخل ماهیتابه بریزید و آن را صاف کنید. زمانی که سرخ شدند آن ها را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.

 

می توانید آن را به صورت یک تکه داخل ماهیتابه بریزید و بعد از سرخ شدن یک طرف آن طرف دیگر را سرخ کنید. و در آخر با نان و سبزی خوردن و یا پیاز میل کنید.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام:

کوکو سیب زمینی,انواع کوکو

طرز پخت کوکو سیب زمینی خام

 

کوکو سیب زمینی خام یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده ایرانی است که خیلی سریع و آسان اماده می شود. این کوکو با کوکوی سیب زمینی معمولی یک تفاوت دارد و آن هم این است که سیب زمینی این کوکو پخته نمی شود.

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 سیب زمینی 4 عدد متوسط 
 تخم مرغ 3 عدد 
پیاز   1 عدد بزرگ
 زعفران 1 قاشق غذاخوری 
 آرد سفید 1 قاشق غذاخوری 
 جعفری و گشنیز 1 قاشق غذاخوری 
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 
 زردچوبه به مقدار لازم 

 

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام :

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید و مجددا آن ها را بشویید و رنده درشت کنید و در صافی بریزید و آب آن ها را محکم بگیرید. پیاز را نیز پوست بگیرید و بشویید و رنده ریز کنید و آب آن را کاملا بگیرید.

 

سپس سیب زمینی ها و پیازها را در کاسه ای بزرگتر بریزید. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل آن بشکنید. و بعد زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. و کمی جعفری و گشنیز به مایه کوکو اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار بدهید و روغن داخل آن بریزید زمانی که روغن داغ شد مواد کوکو را یا به صورت یک تکه یا با قاشق از مایه کوکو داخل روغن بریزید و آن را سریع صاف کنید زمانی سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ کنید.

 

دقت کنید که کوکوهای تکی را بعد از سرخ شدن و منتقل کردن در بشقاب روی هم قرار ندهید زیرا باعث می شود کوکوها حالت خمیری و بسیار نرمی به خود بگیرند. کوکوها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با گوجه فرنگی و خیارشور و نان تازه نوش جان کنید.

  • arash sahraii

طرز تهیه بستنی خانگی ساده بدون ثعلب, روش تهیه بستنی وانیلی در منزل

طرز تهیه بستنی خانگی ساده بدون ثعلب

 

بستنی نوبرانه فصل بهار است و در گرما اصلا نمی توان از آن گذشت. در یک عصر گرم تابستانی هیچ چیز مانند یک بستنی خوش طعم و شیرین حال ما را خوش نمی کند. اما درست کردن بستنی در منزل نیاز به صبر و حوصله دارد تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

در این مقاله مواد لازم و طرز تهیه بستنی ساده و وانیلی را با چند روش برایتان گفتیم تا اگر دوست داشتید طعم بستنی خانگی که خودتان تهیه کرده اید را بچشید.

 

طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب وانیلی

در تهیه ی بستنی از ثعلب به عنوان پایدار کننده و بافت دهنده استفاده می شود. "طرز تهیه بستنی بدون ثعلب" خانگی خیلی آسان می باشد فقط باید بدانید که به علت عدم استفاده از بستنی ساز و ثعلب می تواند وقت گیر باشد. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای طرز تهیه بستنی بدون ثعلب وانیلی :

 شیر  1 لیوان
زرده‌ تخم مرغ  5 عدد 
 شکر 3/4 لیوان 
خامه  400 میلی لیتر 
 لوبیای وانیل  1 عدد
 وانیل مایع 1 قاشق چایخوری 
 نمک 1 پنس

 

طرز درست کردن بستنی بدون ثعلب خانگی وانیلی :

برای تهیه بستنی بدون ثعلب ابتدا باید لوبیای وانیل یا وانیل تازه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

سپس چاقو را بردارید و با نوک آن روی وانیل بکشید تا همه دانه ها از پوست جدا شوند.

شیر، شکر و نمک را با هم در ظرف فلزی یا استیل بریزید و مخلوط کنید و برای اینکه حل شود روی حرارت قرار بدهید.

 

زمانی که مایع به جوش آمد از روی حرارت بردارید. دانه های وانیل و پوسته لوبیای وانیل را داخل شیر بریزید. در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت اجازه بدهیم تا عطر وانیل آزاد شود.

 

بعد از یک ساعت ظرف شیر را دوباره روی حرارت بگذارید. کاسه بزرگی بردارید و از یخ پر کنید. کاسه ای کوچکتر بردارید و خامه را در آن قرار بدهید و روی یخ ها بگذارید. خامه را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.

 

زرده های تخم مرغ را با همزن بزنید. سپس مقداری از شیر داغ را به زرده ها اضافه کنید و برای جلوگیری از پخته شدن زرده ها همزمان با همزن آن را مخلوط کنید و زرده ها را به بقیه شیر اضافه کنید.

 

ظرف را دوباره روی حرارت ملایم قرار بدهید و برای جلوگیری از پخته شدن زرده ها مخلوط را مرتب  با قاشق هم بزنید.

 

زمانی که به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید و با یک صافی مخلوط را روی خامه ها بریزید تا زمانی که مخلوط خنک شود هم بزنید.

 

اسانس وانیل را به مخلوط مایع حاضر شده اضافه کنید.

مخلوط مایع حاضر شده را در ظرف فلزی در داری بریزید و به مدت 12 ساعت در فریزر بگذارید.

بعد از 12 ساعت ظرف را بیرون بیاورید و پوست وانیل را از داخل ظرف بردارید و ظرف را مجددا در فریزر قرار بدهید.

 

در این مرحله به فاصله های 20 دقیقه حدود 8 بار، ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید تا زمانی که کش دار شود بستنی شما حاضر است.

 

می توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه بستنی وانیلی با ثعلب

بستنی, طرز تهیه بستنی

روش تهیه بستنی وانیلی در منزل

 

مواد لازم برای بستنی با ثعلب :

 شیر  2 لیوان
شکر  1/2 لیوان 
 وانیل 1/2 قاشق چایخوری 
 هل 1/2 قاشق چایخوری 
ثعلب  1/2 قاشق چایخوری 
گلاب 

مقدار کم 

 

طرزتهیه بستنی وانیلی :

برای تهیه بستنی ابتدا یک ظرف استیل بردارید و شیر را داخل آن بریزید روی شعله بگذارید.

شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری بریزید و با هم ترکیب کنید.

زمانی که شیر گرم شد مخلوط شکر، وانیل، هل و ثعلب را به آن اضافه کنید.

 

سپس گلاب را اضافه کنید و برای خوب مخلوط شدن مواد، آن را با همزن هم بزنید. ظرف را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود و سپس در فریزر قرار بدهید.

 

بعد از یک ساعت ظرف را بیرون آورده و بستنی را هم بزنید و دوباره در فریزر بگذارید. این کار را با فاصله یک ساعت در میان انجام بدهید.

بعد از اینکه بستنی کش دار شد بستنی آماده است و بهتر است، ظرف را چند ساعت در فریزر بگذارید تا خوب سفت شود. سپس بستنی را از فریزر بیرون آورده و سرو کنید.

 

  بیشتر بخوانید: بستنی سنتی ایرانی

 

طرز تهیه بستنی وانیلی ساده بدون ثعلب و تخم مرغ

طرز تهیه بستنی خانگی,بستنی خانگی

طرز تهیه بستنی خانگی

 

مواد لازم برای بستنی ساده :

شیر غلیظ شده شیرین   400 گرم
 خامه زده شده سنگین 2 فنجان 
 عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری 

 

طرز تهیه بستنی وانیلی ساده بدون ثعلب و تخم مرغ :

برای تهیه بستنی ابتدا، خامه را در یک ظرف فلزی بریزید و برای خنک شدن در فریزر بگذارید.

بعد از 1 ساعت خامه را خارج کرده و با هم زن دستی هم بزنید تا فرم بگیرد. (هم زدن زیادی خامه باعث گلوله گلوله شدن آن شده و برای تهیه بستنی مناسب نخواهد بود).

 

شیر را داخل ظرفی بریزید، عصاره وانیل را اضافه کنید و برای یکنواخت شدن رنگ شیر با هم مخلوط کنید.

سپس مخلوط را به خامه اضافه کنید و به وسیله یک کاردک به صورت دایره ای و آرام هم بزنید. بستنی را داخل ظرف فلزی بریزید و بدون اینکه فشاری به آن بیاورید، روی آن را صاف کنید. (با وارد کردن فشار هوای بین مواد از بین می رود و بستنی شکل نخواهد گرفت). بعد ظرف را حدود 6 ساعت در فریزر بگذارید.

 

نکته برای تهیه بستنی خانگی:

برای تهیه ی بستنی خانگی شما به صبر و شکیبایی نیاز دارید و طبق سلیقه خودتان با خلال پسته، شکلات و حتی میوه تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

برای تهیه بستنی زعفرانی و ساده، وانیل و عصاره های آن باید حذف شود و برای داشتن زعفران مقداری زعفران آب شده به آن اضافه کنید.

  • arash sahraii

 

پخت آبگوشت یخنی, آبگوشت یخنی همدان

طرز پخت آبگوشت یخنی همدان

 

آبگوشت یخنی یکی از غذاهای محلی شهرهای ایران است که در هر شهری به یک روشی پخته می شود. در ادامه به 3 روش پخت آن اشاره کرده ایم.

 

طرز تهیه آبگوشت یخنی همدان :

 

مواد لازم برای آبگوشت یخنی همدان :

پیاز  2 عدد 
گوشت  500 گرم 
 لپه 100 گرم 
 رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری 
 لیمو عمانی  5 عدد
 سیب زمینی 3 عدد 
 روغن به میزان لازم 
 نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم 
آب به میزان لازم

 

طرز تهیه آبگوشت یخنی همدان :

برای تهیه آبگوشت یخنی همدانی، چند ساعت زودتر لپه ها را در آب خیس کنید. سپس پیاز را خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شوند. لپه ها را آبکش کنید و همراه پیازها تفت بدهید، گوشت را هم اضافه، فلفل و زردچوبه را با مواد تفت دهید و بعد آب را به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا گوشت بپزد، سیب زمینی را هم پس از این که گوشت تان نیم پز شد اضافه کنید.

 

بعد از اینکه گوشت پخت، رب گوجه فرنگی را در روغن کمی سرخ و به همراه لیموعمانی به آب گوشت اضافه کنید. دارچین را هم می توان در چند دقیقه آخر پخت اضافه کنید صبر کنید تا آبگوشت تان جا بیفتد. این غذا را همچنین می توان با مرغ هم بپزید.

 

طرز تهیه آبگوشت یخنی نخود شیرازی :

 

آبگوشت یخنی,طرز تهیه آبگوشت یخنی

آبگوشت یخنی شیرازی

 

یخنی نخود شیرازی نوعی آبگوشت شیرازی می باشد که حبوبات آن فقط نخود می باشد و بسیار خوشمزه است و آسان پخته می شود و با نان سرو می شود.

  • arash sahraii

خاگینه یکی از خوراک های خوشمزه ایرانی است که می‌توان آن را به عنوان پیش غذاهای سنتی یا عصرانه و حتی در صبحانه نیز مورد استفاده قرار داد.

خاگینه یکی از غذاهای سبک و خوشمزه ی ایرانی است که به سبک های کاملا متفاوت پخته می شود در بعضی مناطق آن را شیرین و در بعضی مناطق آن را با سبزیجات طبخ می دهند. روش های تهیه ی آن کاملا متفاوت است می توان آن را هم در فر و هم داخل روغن سرخ کنید. در ادامه با 2 روش شیرین آن آشنا شوید.

 

خاگینه ساده

خاگینه ساده یکی از غذاهای ساده برای شام است. برای شام و یا عصرانه می توانید آن را تهیه و میل کنید.

 

مواد لازم برای تهیه خاگینه ساده:

 تخم مرغ  5 عدد
 آرد  6 قاشق غذاخوری
ماست  5 قاشق غذاخوری 
 بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری 

 

مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه :

شکر  2 لیوان 
آب  2 لیوان 
زعفران آب کرده   به مقدار لازم

 

دستور تهیه خاگینه ساده :

برای درست کردن یک خاگینه ساده یک کاسه مناسب را انتخاب کنید. سپس تخم مرغ ها را در آن بشکنید و ماست را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شود. سپس بکینگ پودر را به همراه آرد به تخم مرغ ها اضافه کنید و مجدداً محتویات کاسه را به خوبی هم بزنید.

 

یک ماهیتابه مناسب را انتخاب کنید و مقداری روغن در آن بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید. بعد از داغ شدن روغن حرارت را بسیار کم کنید و محتویات کاسه را داخل ماهیتابه بریزید. بعد در قابلمه را بگذارید و 20 دقیقه به خاگینه فرصت دهید تا یک طرف آن کاملا سرخ شود، بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

 

برای تهیه شربت خاگینه یک قابلمه را انتخاب کنید و شکر را داخل آن بریزید سپس آب به آن اضافه کنید و زعفران آب کرده را داخل آن بریزید. بعد قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید تا شکر به صورت کامل در آب حل شود و مقداری غلیظ شود.

 

بعد از اینکه دو طرف خاگینه سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید و به شکل دلخواه آن را برش بزنید و پس از خنک شدن شربت خاگینه، آن را بر روی خاگینه بریزید و میل کنید.

 

طرز تهیه خاگینه گل یا خاگینه گیسو :

 

طرز تهیه خاگینه,طرز تهیه انواع خاگینه

طرز تهیه خاگینه گل

 

مواد لازم برای خاگینه گل :

تخم مرغ  2 عدد
آرد  2 لیوان 
وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 
ماست  2 سوم لیوان
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری 

 

  • arash sahraii