چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۰۸:۰۵ ق.ظ
آموزش آشپزی و طبخ ترشی شامی
دشواری تهیه : آسان |
زمان تهیه : ۳۰ دقیقه |
تهیه برای : ۴ نفر |
مواد لازم برای تهیه ترشی شامی |
سیب زمینی |
۱ عدد |
پیاز |
۱ عدد |
گوشت چرخ کرده |
۳۰۰ گرم |
تخم مرغ |
۳ عدد |
آبغوره |
نصف پیمانه |
نمک و فلفل سیاه و دارچین |
به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی |
۲ قاشق غذاخوری |
کره |
۳۰۰ گرم |
آب |
۱ لیتر |
طرز تهیه ترشی شامی
- سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه می کنیم و سپس به آن نمک، زردچوبه و ادویه می زنیم و درون ظرف با رب تفت می دهیم، سپس آبغوره را به آن اضافه می کنیم.
- به موادمان تخم مرغ می زنیم و سرخ می کنیم.