چهارشنبه, ۹ تیر ۱۴۰۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آموزش آشپزی و طبخ آبگوشت گندم
دشواری تهیه : آسان |
زمان تهیه : ۹۰ دقیقه |
تهیه برای : ۴ نفر |
مواد لازم برای تهیه آبگوشت گندم |
گوشت گوسفند |
۵۰۰ گرم |
لوبیا سفید و نخود |
۱ فنجان |
گندم پوست کنده |
۴ قاشق سوپخوری |
پیاز |
۱ عدد |
سیب زمینی و لیمو عمانی |
۴ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه |
به مقدار لازم |
طرز تهیه آبگوشت گندم
- گوشت، لوبیا و نخود را با پیاز و ۶ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد از چند جوش گندم را به مواد اضافه می کنیم بعد از پخته شدن آن ها سیب زمینی را پوست گرفته و یک قاشق سوپخوری رب گوجه و کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه می کنیم تا کاملا پخته شود.
- بعد آبگوشت حاضر است می توانیم آب آن را در ظرفی جدا بکشیم و بقیه مواد را بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم.