مرکز ادویه ایران خرید و فروش انواع ادویه جات

مرکز خرید و فروش بازار ادویه جات ایران فروش انواع ادویه شامل : دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز و...

مرکز ادویه ایران خرید و فروش انواع ادویه جات

مرکز خرید و فروش بازار ادویه جات ایران فروش انواع ادویه شامل : دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز و...

مرکز خرید و فروش بازار ادویه جات ایران فروش انواع ادویه شامل : دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قرمز ، هل سبز ، زنجبیل ، زیره ، سماق ، ادویه کاری ، ....

۱۰ مطلب در تیر ۱۴۰۰ ثبت شده است

آموزش آشپزی و طبخ کتلت کدو

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۳۰ دقیقه  تهیه برای : ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت کدو

کدو ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نصف پیمانه
نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت کدو

  • کدو سبز را شسته و پوست آن را بگیرید و سپس به خوبی خرد کنید و کمی نمک به آن بزنید. بعد از چند دقیقه آن را شسته و خوب خشک کنید.
    تخم مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و به آن کدوی خرد شده، آرد و تره فرنگی خرد شده را با فلفل اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
    روغن را در تابه ای نچسب بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
    پس از آن که روغن گرم شد از مواد با یک قاشق در روغن قرار داده و آن را به آرامی پهن کنید.
    پس از این که دو طرف کتلت کدو سرخ شد، آن را در ظرف مناسبی چیده و ماست کنار آن قرار دهید.
  • arash sahraii

آموزش آشپزی و طبخ کتلت گرد غوره

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۳۰ دقیقه  تهیه برای : ۳ نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت گرد غوره

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی حلقه شده ۲ عدد
گوجه حلقه شده ۳ عدد
گرد غوره برای روی کتلت
پیاز سرخ شده ۲ عدد
نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه کتلت گرد غوره

  • گوشت چرخ کرده را با سیب زمینی رنده شده و پیاز رنده شده و تخم مرغ و ادویه جات مخلوط می کنیم.
  • درون ظرفی سیب زمینی و گوجه حلقه حلقه می کنیم و کتلت هایی که سرخ کردیم روی آن ها می چینیم.
  • دوباره سیب زمینی و گوجه می چینیم و گردغوره وپیاز تفت داده شده را می ریزیم روی کتلت ها.
  • در ظرف را می بندیم تا با حرارت ملایم بپزد.
  • arash sahraii

آموزش آشپزی و طبخ ماکارونی سبزیجات

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۴۰ دقیقه  تهیه برای : ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه ماکارونی سبزیجات

ماکارونی یک بسته ی ۳۱۵ گرمی
نمک و فلفل و آب به مقدار لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
انواع سبزیجات دلخواه ۳ فنجان
کره یا مارگارین ۱/۴ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده یک سوم فنجان

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات

  • آب را در یک قابلمه حرارت دهید و وقتی به جوش آمد، ماکارونی را داخل آن بریزید. در همین زمان، روغن زیتون را درون ماهی تابه ای ریخته، اندکی حرارت دهید. سپس تمام سبزیجاتی را که آماده کرده اید، داخل آن بریزد و بگذارید تا به تدریج بپزند. زمانی که ماکارونی پخته شد، آب آن را خالی کنید و کره و پنیر پارمزان (پارمسان) را به آن بیفزایید و کاملا هم بزنید. می توانید طبق میل و ذائقه خودتان مقداری نمک و فلفل نیز به آن بیفزایید. حالا ماکارونی را به محتوایات ماهی تابه بیفزایید و کاملا با هم ترکیب کنید.
    هنگام سرو غذا، مقداری پنیر پارمزان روی آن بریزید.
  • arash sahraii

آموزش آشپزی و طبخ کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۳۰ دقیقه  تهیه برای : ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
ذرت نصف پیمانه
گشنیز ۱ دسته کوچک
پیازچه ۱ دسته کوچک
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

  • گوشت مرغ را چرخ می کنیم و با ذرت، پیازچه، گشنیز، تخم مرغ، نمک وزردچوبه مخلوط می کنیم.
  • تا یک دست شوند سپس شروع به سرخ کردن می کنیم.

 

  • arash sahraii

آموزش آشپزی و طبخ ترشی شامی

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۳۰ دقیقه  تهیه برای : ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه ترشی شامی

سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آبغوره نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
کره ۳۰۰ گرم
آب ۱ لیتر

طرز تهیه ترشی شامی

  • سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه می کنیم و سپس به آن نمک، زردچوبه و ادویه می زنیم و درون ظرف با رب تفت می دهیم، سپس آبغوره را به آن اضافه می کنیم.
  • به موادمان تخم مرغ می زنیم و سرخ می کنیم.
  • arash sahraii

آموزش آشپزی و طبخ کتلت ساده

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۲۰ دقیقه  تهیه برای : ۵ نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت ساده

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت ساده

  • سیب زمینی‌ها را بشویید و سپس آب‌پز کنید (با مقدار کافی آب در قابلمه قرار بدهید و بپزید)، معمولا ٢۵ تا ٣٠ دقیقه زمان برای آب‌پز کردن سیب زمینی‌ها کافی است. وقتی سیب زمینی‌ها آب‌پز شد آب آنرا تخلیه کنید و بگذارید سرد شوند.پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و با رنده (ریز) آنها را رنده کنید. اگر می‌خواهید پیاز هم استفاده کنید، آنرا هم پوست بکنید و جداگانه رنده کنید. بعد از رنده کردن پیاز آب آنرا دور بریزید، اگر آب پیاز را داخل خمیر کتلت کنید کتلت‌ها از هم خواهند پاشید.حالا گوشت، سیب زمینی رنده شده و پیاز را مخلوط کنید و تخم مرغ را هم در آن بشکنید.

    با افزودن نمک، فلفل و زردچوبه خمیر را خوب مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن، ماهی تابه را روی آتش بگذارید و روغن داخل آن بریزید بگذارید خوب گرم شود. به وسیله یک نعلبکی و یک تیکه پارچه تمیز، وسیله فرم دادن کتلت را درست کنید. برای راحتی پارچه را کمی خیس کنید.حالا مقداری (یک قاشق سوپ‌خوری بزرگ) از خمیر کتلت را با دست راست بردارید و با نگه داشتن وسیله مربوطه در دست چپ خمیر را روی نعلبکی پارچه به صورت یک گلوله در آورید و بعد آنرا صاف کنید تا به صورت دایره یا بیضی‌ای در آید و با احتیاط کتلت خام را داخل ماهی تابه قرار بدهید.

    تا پر شدن تمام سطح ماهی تابه این کار را ادامه دهید و بعد مراقبت کنید تا کتلت‌ها سرخ شوند. وقتی طرف اول آنها سرخ شد یکی یکی آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن هم سرخ شود. پس از سرخ شدن آنها را بردارید و در دیس بچینید. وقتی همه کتلت‌ها سرخ شدند با گوجه فرنگی و سبزیجات و اگر دوست دارید خیارشور تزئین کنید.کتلت را با نان و ماست خیار یا ماست اسفناج و یا حتی ماست موسیر سرو کنید. بعضی هم آنرا با یک سالاد شیرازی سرو می‌کنند.

  • arash sahraii

آموزش آشپزی و طبخ کتلت سیب زمینی

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۳۰ دقیقه  تهیه برای : ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت سیب زمینی

گوشت چرخ کرده بدون چربی ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
شنبلیله یا آویشن خشک به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت سیب زمینی

  • سیب زمینی ها را رنده کنید و بقیه مواد را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید .
    این کتلت را بدون سبزی هم میتوان درست کرد و چنانچه اندازه گوشت و سیب زمینی از مقدار داده شده. نسبت به یکدیگر کم یا زیاد شود هیچ تاثیری بر روی کتلت نگذاشته و در هنگام سرخ وا نمی رود. فقط نکته ای که در هنگام سرخ کردن بایستی رعایت شود این است که حرارت را کم کنید تا کاملا گوشت پحته شود و خام نماند.
    معمولاً این غذا با وجودی که سرخ کردنی است. ولی نسبت به کتلتی که با سیب زمینی پخته درست میشود مقدار کمتری روغن به خود میکشد.
    وقتی کتلت ها را از ماهیتابه خارج میکنید روی کاغذ خشک کن قرار داده تا روغن اضافی گرفته شود سپس کتلت ها را در دیس چیده و تزئین کنید.
  • arash sahraii

آموزش آشپزی و طبخ آبگوشت گندم

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۹۰ دقیقه  تهیه برای : ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه آبگوشت گندم

گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید و نخود ۱ فنجان
گندم پوست کنده ۴ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی و لیمو عمانی ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت گندم

  • گوشت، لوبیا و نخود را با پیاز و ۶ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد از چند جوش گندم را به مواد اضافه می کنیم بعد از پخته شدن آن ها سیب زمینی را پوست گرفته و یک قاشق سوپخوری رب گوجه و کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه می کنیم تا کاملا پخته شود.
  • بعد آبگوشت حاضر است می توانیم آب آن را در ظرفی جدا بکشیم و بقیه مواد را بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم.
  • arash sahraii

آموزش آشپزی و طبخ کتلت قارچ

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۳۰ دقیقه  تهیه برای : ۸ نفر

مواد لازم برای تهیه کتلت قارچ

قارچ نیم کیلو
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد یا خمیر نون باگت نصف فنجان
سبزی معطر (ترخون، جعفری و نعناع) ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع برای سرخ کردن

طرز تهیه کتلت قارچ

  • قارچ هارا چرخ کنید یا ریز خرد کنید. تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه کنید. مقداری آرد الک شده روی آن بریزید و خوب به هم بزنید. نمک و فلفل هم به میزان لازم به آن اضافه کنید. سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید. درب ظرف را گذاشته و پس از مدتی که کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.
  • arash sahraii

آموزش آشپزی و طبخ نان پنیر اسفناج

 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۲۰ دقیقه  تهیه برای : ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه نان پنیر اسفناج

اسفناج ۲۵۰ گرم
پنیر ۳۰ گرم
آرد ۶۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
اب گرم ۴۵۰ میلی لیتر
مایه خمیر ۱۵ گرم
آب نارنج ۱ قاشق سوپخوری
پودر جوز هندی ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان پنیر اسفناج

  • پیاز و اسفناج خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه با روغن مایع تفت دهید و دور آخر آب نارنج رابه آن اضافه کنید. آرد و مایه خمیر فوری را با هم مخلوط کرده، نمک و پودر جوز هندی را به آن بیفزایید.
  • آن را درون ظرف بزرگی بریزید سپس مخلوط پیاز و اسفناج را اضافه کنید و به همراه آب گرم با این مایه، خمیر درست کنید. خمیر به دست آمده راروی سطح آرد پاشی شده به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید.
  • ورز را تا حجمش دو برابر شود ادامه دهید.
    پس از استراحت در فر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید.
  • arash sahraii